Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 20 éves lány vagyok. Várandós...

20 éves lány vagyok. Várandós vagyok. Párom lemondott a gyerekünkről. Egyedül maradtam semmim nincs csak nemsokára a kisbabám. Hogyan tovább? Anyukámékhoz nem szülhetem szegényt. Ki mit tenne az én helyembe?

Figyelt kérdés

2021. dec. 23. 21:40
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/145 anonim ***** válasza:
23%
50es valakinek a gyereke meg nem olyan az idióta hogy a semmire csináltatja fel magát :-D
2021. dec. 24. 12:46
 72/145 anonim ***** válasza:
69%
Meg fújják itt, hogy tuti nem védekezett. Ja, mert minden 100% ugye? Sok undorító incel és megkeseredett b.szatlan nő.Gondolom ti csak gyermeknemzés céljából csináljátok vagyis csinálnátok mi? Erre már nem tudok szebbet írni. Amúgy ma sokaknak munkával sics meg a luxus, nem azt mondom, mert ellenzem a semmire szaporodást, de azért a maximumot megteremteni sem egyszerű itt ma orbanisztánban. Sajnos előfordulnak balesetek, mellesleg a lány dolgozott, komolynak vélt kapcsolata volt, együtt éltek. Feltételezem apuka eddig nem tiltakozott a gyerek miatt, gondolom a lány különben elvetette volna. De amúgy ez is jellemző: ha abortuszra megy az a baj, ha nem az. Én nem vagyok abortusz ellenes, de azét itt sokan elmentek a.fr.ncba. Egy nőnek azért nem olyan egyszerű ezt a döntést meghoznia, aki meg javasolja, h 4 hónapos terhességet vetessen el, hát a fene vigyen el. Más a helyzet ha beteg a magzat, vagy az anya életébe kerülne, de azért 4 hónaposan már szerintem is majdnem gyilkosság elvetetni, ha egészséges. Teljesen jó a magyar szabályozás a 12 héttel.
2021. dec. 24. 13:23
 73/145 anonim ***** válasza:
68%
Mennyi undoritó ember van itt.Költözz haza,ha nagyobb lesz bölcsibe adod,eltudsz menni dolgozni.A volt párodat pereld be gyerektartásért.Minsen rendben lesz,hidd el.
2021. dec. 24. 14:08
 74/145 anonim ***** válasza:
8%

"Nekem a pofámról leég e a bőr ha anyámék nyakára telepednék és velük tartatnám el az ÉN gyerekem. Ez cigányoknál tökéletesen működik, normális ember nem szaporodik anyuciék pénzére."

Persze,mindenképp a cigányokat kell szidni... ne haragudj egyről se hallottam még aki eldobta volna a lányát mert 20 evesen terhes lett és egyedülállo

Azoknál (a normálisabbnál) jelent még valamit az hogy család

Igen van köztük bőven aki kannibál és nem tud viselkedni de ne játtszad te se a fejed, mert a magyarok is hányingerek. Pl az ilyen hozzád hasonlóak.

Kérdező ha gondolod írj privátot, ne ezekkel a kreténekke tárgyalj. Holland magánkórház meg 4 hónaposan abortusz.. és nem szakad le a pofájuk ilyet leírni..

Az ilyen nő max b#szásra jó már bocs

2021. dec. 24. 14:36
 75/145 anonim ***** válasza:
21%

76 én nem vagyok olyan idióta hogy addig gyereket vállalok míg ÉN egyedül nem tudok olyan körülményeket teremteni hogy bármi is legyen segítség nélkül felnevelje, nem anyámék nyakán vagy a pasim pénzén.

Nekem inkább az a szellemi söpredék aki eszetlenül szaporodik majd anyuciék eltartják.

Értem én bizonyos rétegekben már az is dicsőség ha valaki teherbe esik, de normálisék gondolkodnak először hogy el tudják-e tartani egyedül bármi történjen

2021. dec. 24. 14:38
 76/145 anonim ***** válasza:
26%

Mennyi undoritó ember van itt

Ja főleg azok akik a nagyszülők pénztárcájában turkálnak és azt hiszik mert a kisasszony felcsináltatta magát csupasz fenékre, a szülőknek mindenről elmondva fizetniük kell a pici poronty ellátását.

2021. dec. 24. 14:40
 77/145 anonim ***** válasza:
15%

Rendben, te akkor sokkal értelmesebb vagy mint a kérdező. Ja,nem. Ilyen magas lóról lehet a legnagyobbat esni, de rád is férne hogy visszavegyél kicsit a pofádból.

Ilyen alja népséget mint a gyakorisok ritkán látni. Igazi modern gondolkodású szennyek. Szép új világ😀

2021. dec. 24. 14:41
 78/145 anonim ***** válasza:
79%

Igen, az a rossz, gonosz aki nem a csupasz p1csájára szül és próbál értelmesen gondolkozni. Teljesen normális dolog a szülőkön élősködni egy gyerekkel 20 évesen.

Vedd már le a rózsaszín szemüveget és használd a mákszemnyi eszed. Sehova nem tud menni dolgozni gyerek mellett jó ideig (hova teszi, fizet bébiszittert? Újszülöttet lehet oviba adni?)

Semmije sincs. Nem karton dobozban fog feküdni a csecsemő. Sok mindent meg kell neki venni ami használtban is drága mulatság. Pelenkázni. Ruházni. Etetni, anyukát is eltartani.

Ezek a költségek mind a friss nagyszülőkre hárulnak, mert kiemelem még egyszer - semmi pénze a kisasszonynak, nem veszik fel terhesen sehova,max gyárba, de fizikai munkát nem tud végezni gondolom.

Nagyszülőket nem írta milyen anyagi helyzetben vannak. Ha leírná akkor nem lenne ennyi "negatív komment" talán. Nem úgy van hogy kinyomsz egy gyereket minden áron, hámmmmeee a gyerök az ittten ádása! és majd lesz valami.

2021. dec. 24. 14:43
 79/145 anonim ***** válasza:
21%
81 igen a semmire potyogtató meg anyámék úgyis megoldják szennyek igazad van:-D
2021. dec. 24. 14:49
 80/145 anonim ***** válasza:
90%

"én nem vagyok olyan idióta hogy addig gyereket vállalok míg ÉN egyedül nem tudok olyan körülményeket teremteni hogy bármi is legyen segítség nélkül felnevelje, nem anyámék nyakán vagy a pasim pénzén."

A pasidnak ugyanolyan gyereke, mint neked. A kérdező pasijáról miért nem írod, hogy akkor vállaljon gyereket, ha hajlandó is gondoskodni róla, nem tolja át egy az egyben az egész felelősséget a másik szülőre? Ketten hozták össze, kettejük dolga gondoskodni róla.

2021. dec. 24. 15:24
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!