20 éves lány vagyok. Várandós vagyok. Párom lemondott a gyerekünkről. Egyedül maradtam semmim nincs csak nemsokára a kisbabám. Hogyan tovább? Anyukámékhoz nem szülhetem szegényt. Ki mit tenne az én helyembe?
#122 Aha.
És mennyi ideig tudnád elviselni ha a párod nem lenne hajlandó betenni? mondván ő nem akar gyereket, és hát biztos ami biztos.
Tudom hogy sose láttál még nőt közelről, így örülök hogy én oszthatom meg veled: ahhoz hogy a nőnek jó legyen nem kell betenni neki:-D
121,az csak maszatolás😀 nőként irom
Am 20 évesen mi ez a hiszti hogy korai? Ez lenne a normális régen is ennyi idősen szültek.
Itt nem az volt a probléma, hogy korai, hanem a kérdező rendezetlen, sőt kilátástalan helyzete. Becsúszott gyerek, felbomlott kapcsolat, elvesztett munkahely, nulla lakhatás.
N
A kérdezőnek egyébként kb a 33-adik hozzászólás óta se híre sem hamva.
Lényegében itt már csak mi vitatkozunk. 😀
Aki képes megöletni saját gyerekét az onnantól nem nő, nem egy potenciális anya a szememben.. Undorító dolog pusztán a kényelem miatt, a falusiakat is megszólják azért amikor agyonverik a megszületett kiskutyát, az abortusz ugyan az attól hogy a hasban van. Egy instant sterilizálást megérne..
Kérdező: kitartást, hidd el boldog leszel és fels sikerül nevelned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!