Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 20 éves lány vagyok. Várandós...

20 éves lány vagyok. Várandós vagyok. Párom lemondott a gyerekünkről. Egyedül maradtam semmim nincs csak nemsokára a kisbabám. Hogyan tovább? Anyukámékhoz nem szülhetem szegényt. Ki mit tenne az én helyembe?

Figyelt kérdés

2021. dec. 23. 21:40
 131/145 anonim ***** válasza:
31%
Semmi közöm a vallásokhoz, elárulom.
2021. dec. 29. 21:03
 132/145 anonim ***** válasza:
93%
Aha 129. És akkor a here mi, aki miatt abortuszra megy sok nő. Mert ugye a terhesség pillanatától egy nő kiszolgáltatott helyzetbe kerül és ilyen árak mellett csak a gyes kevés a gyerekhez, szóval egy véletlen terhességnél mit tegyen a nőha a here lelép? Unalmas már, hogy mindig a nők vannak szörnyetegezve. Mellesleg a legtöbb nő nem jó kedvéből megy...ha nincs segítsége, támasza nem tud mit tenni... persze, adja intézetbe mi? Mert ugye nem is depressziósok az intézetes gyerekek, mind full normális felnőtt lesz. Akik ab-ra mennek a terhességet sem tudják sokszor bevállalni.
2021. dec. 29. 21:04
 133/145 anonim ***** válasza:
15%

A here is legalább ugyanannyira elítélendő, de pont erre találták ki a gyerektartási díjat, hogy ne legyen gond ilyen esetben felnevelni a gyereket. Persze a mértéke lehetne több.

Rengeteg normális pár van akinek valamilyen okból nem lehet gyereke...

De az se normális, hogy a nő egyedül dönthet a már élő de meg nem született közös gyerek életéről.

2021. dec. 29. 21:08
 134/145 anonim ***** válasza:
76%
Tényleg? Mégsem képes az állam behajtani sok herén és alig ítélnek meg valamit! Ráadásul, ha a papíron minimálbért v bérminimumot keres, nem is kell fizetnie, mert jaj szegény miből él meg...egy nőnél sosem kérdezik, hogy fogtok megélni. Ráadásul ha a here nem fizet az állam csak akkor előlegezi meg, ha a nő fizetése fejenként lebontva nem haladja meg a mindenkori öregségi minimum nyugdíj 2x-ét. Magyarul, ha már 170-et kapsz nem fizetnek egy vasat semakkor sem ha 100 az albi pl. Szóval igen, a nő gondja a gyerek a mai napig. Örökbefogadó szülőkkel meg ne gyertek, mert nincs annyi, nem hiába vannak tele az árvaházak. Inkább tart kutyát macskát sok pár, ha nem lehet saját gyereke. Mellesleg honnan tudja egynő, h nem egy mocskos sz.rházihoz kerülne a gyereke aki tönkreteszi. 12 hetes magzat még semmit nem tud magáról, még szinte nem is létezik.
2021. dec. 29. 21:23
 135/145 anonim ***** válasza:
9%
A nő férjhez tud menni egy gyár/cég tulajdonoshoz,és nyalogatásért,meg pár papír aláíratásért kaphat luxuskocsit,és nyaralóban lakhat.
2021. dec. 29. 21:33
 136/145 anonim ***** válasza:
10%

Miféle minimálbér?

A nőnek holiwoodi filmsztár kell,nem minimálbért kereső férfi.

Addig kell neki,míg nem jön a Brad Pitt...

Majd pont kihagyja az alkalmat,hogy jobb élete legyen? :D

2021. dec. 29. 21:34
 137/145 anonim ***** válasza:
75%
#135 ha ezt az egy módját ismered a pénzkeresetnek, akkor irány Nyugat-Európa, ott van egy rakás gazdag öregasszony, aki eltartana egy fiatal bikát, nem csak a nők előtt van nyitva ez a „pálya”.
2021. dec. 29. 21:47
 138/145 anonim ***** válasza:
15%
De leginkább.
2021. dec. 29. 21:56
 139/145 anonim ***** válasza:
69%
Csak nem kopnak el a nő gyüllölő hímsovik. Unalmas már ez az álltalánosítás. De persze, mert a nyomibb pasinak is csak a full cicababa a jó amúgy, aztán sír a p.fátok, hogy jaj milyenek a nők.
2021. dec. 29. 22:19
 140/145 anonim ***** válasza:
85%
Sikerült jól eltérni az eredeti kérdéstől 😁
2021. dec. 30. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!