Van itt olyan anyuka akinek a párja szokott inni hétvégente?
Az enyém csak akkor de akkor fullra kiüti magát.
Nem kocsmazik, itthon iszik na de van egy pici babánk 3 hónapos a fiunk.
Természetesen akkor nem engedem neki hogy felemelje.
Azzal indokolja ezeket a hétvegi ivasokat hogy ő mennyit dolgozik. Mondjuk igaz, 7 napból 6ot minimum de valamikor 7et is akkor nyilván nem is iszik a 6.nap végén. Másnaposan nem megy dolgozni.
Ti mit szólnátok ehhez?meddig birnatok?
Egyalataln hagynatok hogy hétvégente kiüsse magát ilyen jogcímen?
Más is rengeteget dolgozik mégsem iszik.
Igen nekem is így jött le hogy itt csak fess férjek lehetnek akik felelősségük talpát nyalja egy esti 5 perces szexért.
Mindegy.
Ma hazajott a párom és leultunk beszélgetni ratertunk erre a témára és megmojdtam neki hidegverrel ha ez így marad akkor sajnos nekünk el kell költözni és nem lesz csikicsuki.
Megigerte nekem hogy nagyon igyekszik ha nem is azonnal de fokozatosan igyekszik kevesebbet inni.
Én annyira bízok benne nagyon - nagyon szeretem.
Ha én ezt nem teszem meg érte hogy türelemmel legyek felé akkor úgy fogok ebből a kapcsolatból kélepni hogy nem tettem meg mindent.
Ilyet nem akarok.
Utolsó előtti esélyt is meg adom neki mert igenis ő a párom, és a segítségemre van szüksége.
De ha nem él vele akkor igen, mennünk kell...
De az a lényeg, mert a gyerekeidről van szó.
Egy kisgyerekes anyuka meg nem 6x12 órát dolgozik, hanem 7x24-et, hosszú éveken keresztül. Akkor ők mennyit ihatnak?
Vagy mondjuk az én apám mennyit ihat, ha 5x12 óra helyett 5x16 órát dolgozik, mert folyton túlóráztatják? És akkor még hétvégén sem pihen, mert a kaput csinálják? Ő mennyit ihat?
Feküdjetek le aludni nagyon okos anyukák papucs ferjekkel.
Hibátlan élettel
"Az enyém csak akkor de akkor fullra kiüti magát."
Szerintem az alkoholista és a papucs férj között még van pár fokozat...
Haha, a tiéd alkoholista.
Én azokra gondolok, akik nem isznak és törődnek a családjukkal, mert ők bizony ettől még nem papucsok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!