Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan teszed varazslatossa a...

Hogyan teszed varazslatossa a karácsonyt 1-2 éves gyerekednek?

Figyelt kérdés
Nekem nem volt gyerekszobam, eddig elutaztunk karácsonykor, mert kicsik voltak még a gyerekek, most viszont 1,5 és 2,5 évesek. Nem tudom, mit tehetnék díszítésen, sutesen meg ajandekokon kívül, ami hagyománnyá válhatna és varázslatos lenne a karácsony. Ötletek esetleg?
tegnapelőtt 13:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
29%
ugye tudod, hogy ők még nem fognak erre emlékezni?
tegnapelőtt 13:08
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
1: ugye tudod, hogy a tudatalattiban ezért megragad?
tegnapelőtt 13:15
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ez bőven elég lesz. Örülni fognak, majd megírom az én kislányom hogy reagált /1.5 éves.

Majd te vagy ti is írjatok meg.:D. Kíváncsi vagyok, mert van aminek nagyon tud örülni de van ami annyira hidegen hagyja hogy hihetetlen.

tegnapelőtt 13:16
 4/13 anonim ***** válasza:
75%

1,5 eves a kisfiam, sutiket fogunk sutni egyutt (amennyire nyilvan ezt vele lehet 😄) karacsonyi zenet hallgatunk, kimegyunk a karacsonyi vasarra.

Lesz adventi naptar is, de nem edesseggel, hanem minden napra egy rovid karacsonyi temaju mesevel.

Igazabol talan ami nalunk nem megszokott hagyomany az az, hogy a fat nem a jezuska hozza, hanem mar december elejen feldiszitjuk. Ez az en gyerekkoromban nem igy volt, de nekunk igy tetszik, mar 6 eve a ferjemmel ez a szokasunk, szoval egyelore ez lesz :D

Es szerintem a legnagyobb oromot a gyerekemnek azzal adom, hogy mi nem oljuk egymast a ferjemmel karacsonykor. Az en szuleim allandoan veszekedtek, egy nyugodt pillanat nem volt soha unnepekkor, na nalunk ilyen nincs.

tegnapelőtt 13:24
 5/13 anonim ***** válasza:
38%
Az enyém 5 éves a kicsi 5 hónapos. A nagy kb nem emlékszik semmire. Pont most néztünk vissza képeket a napokban karácsonyról és mikulásról és meglepődött, hogy milyen ajándékokat kapott. Nem rémlett neki semmi
tegnapelőtt 13:27
 6/13 anonim ***** válasza:
91%

#1 hülyeség.

Tavaly volt a fiam 1,5 éves karacsonykor és a napokban volt szó a karacsonyrol, simán megkérdezte mikor lesz ott a sarokban a karácsonyfa, meg kap-e megint kukásautót a jezuskatol...

tegnapelőtt 13:30
 7/13 anonim ***** válasza:
92%

Lehet, hogy nem emlekeznek mindenre, de attol meg a kulonbozo elmenyek sokat hozzaadnak a szemelyisegukhoz :)

Le lett pontozva a 2-es, de egyebkent igaza van!

Meg nem hiszem, hogy celravezeto ugy elni az eletem meg gyereket nevelni, hogy csak akkor csinalok barmit is, amikor o mar emlekszik. Eleg sivar lenne ugy az elete az egesz csaladnak.

tegnapelőtt 13:33
 8/13 anonim ***** válasza:
92%
5: nem az a lényeg, hogy rémlik-e neki, hanem hogy milyen lenyomatot képezett a lelkében.
tegnapelőtt 13:45
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi zenét hallgatunk, csatlakozunk az adventi ablak programhoz a faluban és kidekoráljuk a házat. Két éves a kisfiam.
tegnapelőtt 13:48
 10/13 anonim ***** válasza:
97%

3 és 1 évesem van, a kicsi pont decemberi, szóval a születésekor elég nehéz volt ünnepi hangulatot csinálni.

Mi díszítjük a lakást, sütünk mézeskalácsot, amit a nagyobb szaggatott tavaly. Együtt díszítünk fát, tavaly is rárakta, csak csúnyán, de végtelenül élvezte. Férjem sok fényfüzért rak ki, minden olyan giccses csicsás, de ezeket tudjuk csak, mivel törékeny és szép dekort nem lehet, mert összetörnek mindent. 😂 Ja és a karácsonyos pulcsik, pólók, zoknik minden mennyiségben.

Csillagszórót is szeretik, meg a karácsonyos zenéket.

tegnapelőtt 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!