Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyit vagytok kint a gyerekk...

Mennyit vagytok kint a gyerekkel átlagban naponta? Fontos vajon, hogy minél többet legyen kint levegőn? Az enyém 2 éves, nem igazán szeret kint lenni, pedig viszem, de pár perc múlva jönne be.

Figyelt kérdés
tegnap 11:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
52%

Az enyém sem szeret.

Szintén 2 éves.

Ha sikerül kimenni, fel vagy egy óra és menne is be.

tegnap 11:44
 2/19 A kérdező kommentje:
Igen, ugyanez nálunk is. Közben most olvasgatom, hogy valami 4 órát kellene kint tölteniük😳
tegnap 11:46
 3/19 anonim ***** válasza:
89%

Tudom, nincs rossz idő, csak rossz öltözet, de nincs az az isten, hogy én esőben kimenjek vele. Miattam, nem miatta (igen, ilyen sz_r anya vagyok). Szóval, ha rossz idő van, vagy be van borulva, bekuckózunk és itthon vagyunk.

Ha jó idő van, akkor naponta 2-szer megyünk.

Délelőtt általában játszóterezünk, utána együnk egy sütit, én megkapom a jutalomkávémat. Ha nincs kedvem főzni, ebédelünk is. Délután már apával megyünk, van, hogy csak sétálni egyet, van, hogy játszóterezünk, kirándulunk kicsit (tegnap pl. medveparkozni mentünk).

2 éves múlt.

tegnap 11:49
 4/19 A kérdező kommentje:
3-as, szerintem szuperül csináljátok 🙂
tegnap 11:57
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

2,5 éves a fiam.

Mi megyünk, ha esik, ha fúj. Miatta, mert ő igényli. Imád kint lenni, tök mindegy, milyen az idő.

Mivel bölcsis, így nekem csak a délután marad sajnos. Fél 4 körül érünk haza, onnantól kint is maradunk. Általában fél 7-ig vagyunk kint. De tegnap pl.6 körül mondta, hogy éhes, szóval mentünk be.

Nyáron jobb volt, mert fél 7-7 körül még simán megvacsoráztunk a teraszon, utána még kicsit kint lehetett lenni. Most azért ez már nem opció. :D

Ha jó idő van, mint pl.a héten, olyankor délelőtt a bölcsiben is simán kint vannak 1-1,5 órát.

Szóval tegnap speciel 4 órát volt kint. Azért ez nem mindig jön össze. A 3 óra azért fixen megvan minden nap.

Hétvégén akár több is.

De hangsúlyozom, imád kint lenni, nem is akar bemenni.

Mondjuk nekem könnyű, én is imádok kint lenni. :D

Egész nap kocsiban ülök munka közben, baromi jól esik délután kimenni sétálni.

tegnap 12:00
 6/19 anonim ***** válasza:
88%

Kertes házban lakunk, mi magunk is szeretünk kint lenni, a gyerekek is. Kisgyereke környéoen lakunk, mindenhol gyerekek, az utcán is sokat bandázunk.

Szóval mi igen, simán kint vagyunk napi 4 órát mondjuk hétvégén. Tőbbet is. Hètköznap a nagy oviban, akkof nyilván más, de még hazafele kint szoktunk maradni motorozni, níg nincs nagyon sötét.

Mi amúgy esőben is kimegyünk néha, nem viharban, de olyan kis csendes szemerkélő esőben. A babakocsira is van esővédő. Vagy csak a teraszra megyünk ki.

Nyilván ilyenkor már csökken a kint töltött idő, de amúgy igen, napi szinten sokat vagyunk kint.

tegnap 12:05
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
1 órát mindig igyekeztem kint lenni naponta, ha nincs valami extra durva idő (pl. egész nap esik).
tegnap 12:10
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

2 éves, ő imádja a játszóteret a szomszéd gyerekekkel. Én kevésbé, de ez van... megyünk kánikulába,hóesésbe.

2 óra reggeli után és 2 óea uzsi után.

Utálok rossz időben kint lenni, de őt nem zavarja. Legalább nagyon szépen szocializálódott a többi kis barátjával.

tegnap 12:10
 9/19 A kérdező kommentje:
És ti szülők nem unjátok nagyon el magatokat ott állni mellette?
tegnap 12:12
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Én azért próbálkozok vinni, de ő szeret is. Viszont tudom nem ugyan az de én egész nap szellőztetek, nyitva van minden ablak. Így azért jön levegő.

Mondjuk mi 1-3 órákat szoktunk kint lenni. 4 órát szerintem még nem voltunk kint. 😅

De én viszem esőbe is megyünk, esőkabáttal, hóba, szélbe, jó időbe. Szóval nálunk ez nem akadály.

Játszótéren sem szeret lenni egyébként? Hátha ott jobban el lenne.

tegnap 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!