Mennyit vagytok kint a gyerekkel átlagban naponta? Fontos vajon, hogy minél többet legyen kint levegőn? Az enyém 2 éves, nem igazán szeret kint lenni, pedig viszem, de pár perc múlva jönne be.
Az enyém sem szeret.
Szintén 2 éves.
Ha sikerül kimenni, fel vagy egy óra és menne is be.
Tudom, nincs rossz idő, csak rossz öltözet, de nincs az az isten, hogy én esőben kimenjek vele. Miattam, nem miatta (igen, ilyen sz_r anya vagyok). Szóval, ha rossz idő van, vagy be van borulva, bekuckózunk és itthon vagyunk.
Ha jó idő van, akkor naponta 2-szer megyünk.
Délelőtt általában játszóterezünk, utána együnk egy sütit, én megkapom a jutalomkávémat. Ha nincs kedvem főzni, ebédelünk is. Délután már apával megyünk, van, hogy csak sétálni egyet, van, hogy játszóterezünk, kirándulunk kicsit (tegnap pl. medveparkozni mentünk).
2 éves múlt.
2,5 éves a fiam.
Mi megyünk, ha esik, ha fúj. Miatta, mert ő igényli. Imád kint lenni, tök mindegy, milyen az idő.
Mivel bölcsis, így nekem csak a délután marad sajnos. Fél 4 körül érünk haza, onnantól kint is maradunk. Általában fél 7-ig vagyunk kint. De tegnap pl.6 körül mondta, hogy éhes, szóval mentünk be.
Nyáron jobb volt, mert fél 7-7 körül még simán megvacsoráztunk a teraszon, utána még kicsit kint lehetett lenni. Most azért ez már nem opció. :D
Ha jó idő van, mint pl.a héten, olyankor délelőtt a bölcsiben is simán kint vannak 1-1,5 órát.
Szóval tegnap speciel 4 órát volt kint. Azért ez nem mindig jön össze. A 3 óra azért fixen megvan minden nap.
Hétvégén akár több is.
De hangsúlyozom, imád kint lenni, nem is akar bemenni.
Mondjuk nekem könnyű, én is imádok kint lenni. :D
Egész nap kocsiban ülök munka közben, baromi jól esik délután kimenni sétálni.
Kertes házban lakunk, mi magunk is szeretünk kint lenni, a gyerekek is. Kisgyereke környéoen lakunk, mindenhol gyerekek, az utcán is sokat bandázunk.
Szóval mi igen, simán kint vagyunk napi 4 órát mondjuk hétvégén. Tőbbet is. Hètköznap a nagy oviban, akkof nyilván más, de még hazafele kint szoktunk maradni motorozni, níg nincs nagyon sötét.
Mi amúgy esőben is kimegyünk néha, nem viharban, de olyan kis csendes szemerkélő esőben. A babakocsira is van esővédő. Vagy csak a teraszra megyünk ki.
Nyilván ilyenkor már csökken a kint töltött idő, de amúgy igen, napi szinten sokat vagyunk kint.
2 éves, ő imádja a játszóteret a szomszéd gyerekekkel. Én kevésbé, de ez van... megyünk kánikulába,hóesésbe.
2 óra reggeli után és 2 óea uzsi után.
Utálok rossz időben kint lenni, de őt nem zavarja. Legalább nagyon szépen szocializálódott a többi kis barátjával.
Én azért próbálkozok vinni, de ő szeret is. Viszont tudom nem ugyan az de én egész nap szellőztetek, nyitva van minden ablak. Így azért jön levegő.
Mondjuk mi 1-3 órákat szoktunk kint lenni. 4 órát szerintem még nem voltunk kint. 😅
De én viszem esőbe is megyünk, esőkabáttal, hóba, szélbe, jó időbe. Szóval nálunk ez nem akadály.
Játszótéren sem szeret lenni egyébként? Hátha ott jobban el lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!