Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyit vagytok kint a gyerekk...

Mennyit vagytok kint a gyerekkel átlagban naponta? Fontos vajon, hogy minél többet legyen kint levegőn? Az enyém 2 éves, nem igazán szeret kint lenni, pedig viszem, de pár perc múlva jönne be.

Figyelt kérdés
tegnap 11:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
46%

De, unom. A nagy mellett annyira nem, mert vele lehet a kertet rendezgetni együtt, a kicsivel nem.

Na de őszintén, jobban utálok bent legózni meg autókázni egész nap 🤣

tegnap 12:14
 12/19 anonim ***** válasza:
79%

Negyediken lakunk, én mocorgós vagyok és szerencsére a kisfiam is, 20 hónapos.

Bár most kicsit nehezebb, mert 34 hetes terhes vagyok és vannak napok amikor minden bajom van.

Általában délelőtt 10-től 12-ig megyünk sétálni, motorozni, bevásárolni vagy csak a közeli játszótérre, mert ott tudok punnyadni ha épp nagyon mocorog a baba a hasamban.

Aztán délután 4-től 6-ig megint séta, de az apukájával.

Esőben is mentünk, ő imád gumicsízmában meg esőoverállban kint lenni, nekem meg tök mindegy, csak legyen meg a napi sétám :D Nekem is van vízhatlan cuccom, úgyhogy ha nincs extrém szél vagy hideg, akkor megyünk. Nyilván nem órákat, de 40-50 perc mindig összejön.

tegnap 12:17
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

#8 vagyok

Unni nem unom, de zavar, hogy nen akkor pisilek, amikor akarok 😁

Ha csak ketten vagyunk, akkor együtt játszunk. Labdázunk, krétázunk, levél dombot építünk, homokvárat stb...

Ha ott a többi gyerek, akkor pedig anyukákkal dumálunk. Majdnem mindennap összefutunk, így azért nem idegenek már.

tegnap 12:20
 14/19 anonim ***** válasza:
69%

11 vagyok, annyival kiegeszítem, hogy én már 3,5 ève vagyok itthon (most a másodikkal mar), mondhatni 0-24-ben velük ugye, így nekem már kvázi mindent unalmas velük játszani, akár kint, akár bent. Mármint értsd jól, imádom őket, de igen, felnöttként nem akkora buli századjára ugrálni a trambulimban egy órát, aztán századjára autózni egy órát, aztán századjára festeni egy kepet, stb.

Csinálom, mert ez a dolgom, de nekem ponthogy jól esik sokszor kiszakadni va benti játékokból.

tegnap 12:28
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
10-es vagyok. Én szeretek kint lenni vagy így vagy úgy. Ha itthon vagyunk, akkor mindig pakolni kell valamit, szemet szúr nekem valami amit lehetne csinálni az esetek többségében úgyhogy én emiatt inkább szeretek vele kint lenni.
tegnap 12:39
 16/19 anonim ***** válasza:
1 éves, minden nap sétálok vele babakocsival valamennyit, 1,5-2 óra általában összejön. Panelban lakunk, szóval egyelőre ez a lehetőség van, meg max játszótéren hintazas. Már jár, de azért a többi játszótéri játékra még nem érett. Amúgy engem nagyon feltölt a setalas, szeretem, vele meg főleg. Most így ősszel pl jól elbabral közben a falevelekkel, de ő alapból nyugis gyerek volt mindig, szeret a babakocsiban is elnezelodni :)
tegnap 13:11
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

1 éves a fiam. Ha nincs eső, vagy extra hideg megyünk napi kétszer. Délelőtt kb 1 óra délután inkább 2.

Játszótéren a beülős hinta a favarit, vagy felfedez meg sétálás, babkocsizás.

Utálja a hideget, ha hideg van akkor max 30 perc után nyafog be akar jönni.

Ha idősebb lesz akkor már szeretnénk más programokra is menni. Kirándulás, állatker ilyesmik. Most még nem kötik le az ilyesmik próbáltuk.

tegnap 13:14
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi sokszor megyünk erdőbe. Vannak kutyáinak, őket is visszük. Ő ezt szokta meg hogy megyünk. Ha itthon vagyunk akkor is kint jobban le lehet kötni. Akadálypályát építünk, focizik, homokozik, ugróiskolázik, krétával rajzolunk. Játszón én is utalok mellette állni, így oda ritkábban megyünk 🤷‍♀️ napi átlag nem tudom mennyi de 2+ óra tuti megvan. Jó időben még több is.
tegnap 13:40
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

Kertws haz

Szk te egesz nap, semit levelet szedni agyat kesziteni telalavetni szb... Imadja h nyakig koszos lehet. 😁

tegnap 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!