Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2 éves a gyerekem. Hogyan...

2 éves a gyerekem. Hogyan érdemes a fütyijét tisztítani, hogy később ne orvos rángassa fel neki letapadás miatt?

Figyelt kérdés
okt. 10. 08:05
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
19 hónapos a fiam, azt mondta az orvos kb. féléves korában, hogy van egy kis szűkülete, de nem kell vele foglalkozni, 4 éves koráig nem piszkáljuk.
okt. 10. 08:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Tényleg? Nem kell a bőrt felhúzni rajta és úgy megmosni?
okt. 10. 10:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb nem piszkálni. Amikor magának tudja fürdéskor hátrahúzni, akkor mindig húzza addig, amíg könnyen feljön. Erőltetni nem sslzabad.

Kamaszkorra ,,kell" legkésőbb teljesen feljönnie. Ha nincs begyulladva, akkor addig nem kell beavatkozni.

okt. 10. 11:10
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Nekem orvos azt mondta ne húzogassam egyáltalán. Védőnő szokta felhúzni neki valameddig és azt mondta csak addig húzzam, amíg magától megy, tehát ne erőltessem. Így én csak addig szoktam ameddig "kényelmes" neki.
okt. 10. 11:12
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

Nálunk is mindenki azt mondta, ne nyúljunk hozzá egyáltalán. Ennek az lett az eredménye, folyamat begyulladt neki.

A szmegma összegyűlt, amiatt.

Kb 2 éves koráig én, majd utána ő mosta magának. Amennyire a bőr engedi, hátra van húzva, megmosva. Nincs eröltetve.

5,5 éves most, még mindig tartja neki körbe egy kicsit.

okt. 10. 11:51
 6/9 anonim ***** válasza:
71%

Csak picit szoktam hátrahúzni nagyon óvatosan, ahogy engedi, hogy megmossam.

Nekem az orvos és a védőnő is ezt mondta.

okt. 10. 15:51
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
Mindenki mast mond...5 eves a fiam,semennyire nem jon fel,olyan mint egy kis cso, mint az elefant ormanya, de ejszaka meg pelusban alszik,addig nem csinal senki semmit. En keszitem lelkileg,h lehet mutet lesz, mar elfogadta,nekem nem enged hozza nyulni,maganak meg visszafele huzza,kifele. Nincs letapadva,kinyujtja vagy +10centire,de hatra nem megy a bor...
okt. 10. 16:45
 8/9 anonim ***** válasza:
22%
5 évesen pelus? 😳
okt. 10. 20:18
 9/9 anonim ***** válasza:
70%
Ejjel bepisil,nappal 3 eves kora ota nem kell, egyszeruen fullon van a pelus. 6 eves kor alatt fiuknal nem foglalkoznak vele,utana kivizsgalas.
okt. 11. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!