Van itt olyan anyuka akinek a párja szokott inni hétvégente?
Az enyém csak akkor de akkor fullra kiüti magát.
Nem kocsmazik, itthon iszik na de van egy pici babánk 3 hónapos a fiunk.
Természetesen akkor nem engedem neki hogy felemelje.
Azzal indokolja ezeket a hétvegi ivasokat hogy ő mennyit dolgozik. Mondjuk igaz, 7 napból 6ot minimum de valamikor 7et is akkor nyilván nem is iszik a 6.nap végén. Másnaposan nem megy dolgozni.
Ti mit szólnátok ehhez?meddig birnatok?
Egyalataln hagynatok hogy hétvégente kiüsse magát ilyen jogcímen?
Más is rengeteget dolgozik mégsem iszik.
Kérdező, te idióta vagy! Az nem papucsság, hogyha valaki nem iszik minden héten, hanem alap. És az is alap, hogy foglalkozik a gyerekeikkel.
Legszívesebben most olyat írnék neked, hogy szívrohamot kapnál, de nem lehet, mert úgyis letörli a moderátor, szebben megfogalmazni meg nem lehet, mivel nincs értelme.
Remélem a gyerekeidnek több esze van, mint neked, és amint lesz lehetőségük, azonnal lelépnek tőletek, mert se te, se a férjed nem vagytok százasok!
De árulj már el valamit te cudár szépség! Ha a férjeddel minden rendben, mert nem papucs férj, akkor minek írtad ki ezt a kérdést?
"Más is rengeteget dolgozik mégsem iszik."
"Feküdjetek le aludni nagyon okos anyukák papucs ferjekkel.
Hibátlan élettel"
Ez a két állítás merőben szöges ellentéte a másiknak. Kamu kérdés. Egyszer azt állítod, hogy nem helyénvaló, máskor meg lepapucsozod más férjét.
Itt nem is "csak" az alkoholról van szó, az "csak" a jéghegy csúcsának látszik.. Leírásodból az tűnik ki, hogy nem is vagytok együtt soha - 7 napból 6-ot dolgozik, aztán a 7.napra meg leissza magát, és pont mikor ráérne a családjával foglalkozni, akkor másnapos egész nap, nyilván emiatt használhatatlan... Hogy a kérdésre válaszoljak: én ezt nem bírnám. Mikor vagytok egyáltalán együtt? Közös programok, valami? Gyerekekkel sem foglalkozik gondolom... De persze te szereted mert hát senki sem tökéletes.. Jézusom- komolyan ennyire buta nők vannak?
Kérdező, igenis ki kell ábrándítsalak: léteznek nagyon jó férjek akik nem a menekülést keresik a családjuk elől hanem igenis aktívan részt vesznek a családi életben!
Egyébként inkább papucs legyen a férjem mint alkesz...
Ezt a papucs kifejezést tényleg főleg azok a nők használják akiknek vmi probléma van a saját férjükkel...
Én második gyereket sem szültem volna egy alkoholistának, nem hogy négyet. Én ezt az egészet így komplett nem bírnám, nem is értem ezt az egészet..., már nem 20 éves a férjed, hogy minden hétvégén buli...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!