Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vény nélkül kapható gyógyszer,...

Vény nélkül kapható gyógyszer, szülés utáni depresszióra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Akinek van tapasztalata vele, tudna ajánlani valamilyen készítményt? (Nem szoptatok)

tegnapelőtt 15:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Ez azért nem így müködik. Menj el szakemberhez.
tegnapelőtt 15:19
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Recept nélkül orbáncfű-készítmények kaphatók. (Mondjuk, nekem nem ért semmit.) Lehet, hogy inkább egy segítő beszélgetés használ, azügyben írhatsz nekem.
tegnapelőtt 15:21
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Ha tényleg szülés utáni depressziód van, akkor egy remotiv extra nem fog segíteni. A szakpszichológust és/vagy a pszichiátert nem fogod megúszni és a több alkalmon keresztül tartó terápiát sem.
tegnapelőtt 15:23
 4/11 anonim ***** válasza:
14%
Miért vagy depressziós? Menj ki a gyerekkel a 4 fal közül és barátkozz más anyukákkal.
tegnapelőtt 15:25
 5/11 anonim ***** válasza:
72%
Depresszióra nem fogsz vény nélkül kapni semmit. Pszichiáterhez menj el.
tegnapelőtt 17:26
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
Pszichológust keress fel, ő tud segíteni terápiával, ha kell tud ajánlani olyan készítményt, ami jó lehet. De az antidepresszánsok nem oldják meg a problémát, jobb, ha a pszichiátert kerülöd, max csak ha nagyon muszáj és a pszichológus is ajánlja.
tegnapelőtt 18:36
 7/11 anonim ***** válasza:

Mikor szültél? Az sem mindegy. Ha az első 6 hétben vagytok akkor még normális az ilyesfajta érzés, a hormonjaid kezdenek helyreállni és ilyenkor nagyon fel van borulva minden.

Ha súlyos vagy már nagyobb a baba akkor tényleg érdemes inkább ezzel foglalkozó szakemberhez fordulni.

tegnap 13:25
 8/11 A kérdező kommentje:

A héten lesz 2 hónapos.

Első körben megpróbálok kijönni belőle szakember nélkül. Ami most van nagyon nem jó. Nagyon nagyon nem

tegnap 14:13
 9/11 anonim ***** válasza:

7es vagyok

Nem szégyen segítséget kérni. Akár online is elbeszélgethetsz egy szakemberrel. De simán az is lehet, hogy ez még a kezdeti hormonfelborulás plusz megváltozott az egész életed. Első baba? Én nagyon nehezen éltem meg a váltást 0ról 1re. Előtte azt csinálhattam, amit akartam. Aztán most meg minden időm kötött volt. 6 hétig nagyok sokat sírtam. Aztán napról napra jobb lett. Amit első körben ajánlanék mert nekem sokat segített az a friss levegő. De tényleg. Napi 1x mozdulj ki a babáddal és sétáljatok egyet. Én podcastet vagy hangoskönyvet hallgattam, nekem sokat segített. Illetve nem tudom hallottál e a postpartum rageről, ha nem érdemes utánaolvasni. De volt mikor kiakadtam és akkor ilyen világvégének fogtam fel a problémát. Nagyon sok anyuka átmegy rajta, csak sokan nem beszélnek róla. Vagyis most már egyre többen szerencsére.

tegnap 15:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Mért akarsz szakember nélkül?
tegnap 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!