Vény nélkül kapható gyógyszer, szülés utáni depresszióra?
Sziasztok!
Akinek van tapasztalata vele, tudna ajánlani valamilyen készítményt? (Nem szoptatok)
Mikor szültél? Az sem mindegy. Ha az első 6 hétben vagytok akkor még normális az ilyesfajta érzés, a hormonjaid kezdenek helyreállni és ilyenkor nagyon fel van borulva minden.
Ha súlyos vagy már nagyobb a baba akkor tényleg érdemes inkább ezzel foglalkozó szakemberhez fordulni.
A héten lesz 2 hónapos.
Első körben megpróbálok kijönni belőle szakember nélkül. Ami most van nagyon nem jó. Nagyon nagyon nem
7es vagyok
Nem szégyen segítséget kérni. Akár online is elbeszélgethetsz egy szakemberrel. De simán az is lehet, hogy ez még a kezdeti hormonfelborulás plusz megváltozott az egész életed. Első baba? Én nagyon nehezen éltem meg a váltást 0ról 1re. Előtte azt csinálhattam, amit akartam. Aztán most meg minden időm kötött volt. 6 hétig nagyok sokat sírtam. Aztán napról napra jobb lett. Amit első körben ajánlanék mert nekem sokat segített az a friss levegő. De tényleg. Napi 1x mozdulj ki a babáddal és sétáljatok egyet. Én podcastet vagy hangoskönyvet hallgattam, nekem sokat segített. Illetve nem tudom hallottál e a postpartum rageről, ha nem érdemes utánaolvasni. De volt mikor kiakadtam és akkor ilyen világvégének fogtam fel a problémát. Nagyon sok anyuka átmegy rajta, csak sokan nem beszélnek róla. Vagyis most már egyre többen szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!