Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyek azok a fiú/lány nevek...

Melyek azok a fiú/lány nevek amelyeket egyáltalán nem adnátok a babátoknak?

Figyelt kérdés

Még a féltestvérem születése előtt anyám mindenáron Teodórnak akarta elnevezni az öcsémet,viszont nekem a Teodór névről instant a Tódor jut az eszembe,arról pedig az ikonikus telefonbetyáros szöveg a Hombárovics Tódor,illetve erről a névről egyből vagy az egykori Amerikai elnökre vagy pedig egy bohócra asszociálok.A másik testvérem ugyanez a helyzet,az ő neve Erik,erről pedig vagy a viking,vagy a Frederikó/Friderikó,Friderikusz név jut az eszembe.

Hasonló kategória még a ;Pió (a Péter egyik változata,de nekem egyből a pióca jut az eszembe),Pipó,Koppány,Nazir,Vazul,Bazil,Nimród,Iszmael,István,Mihály,Tibor,Attila stb,Egy napig tudnàm még sorolni,hogy mely férfi neveket útálom.

Lány nevek amiket kinemálhatok;

Renáta,Zsanett,Lilla,Vanda,Csilla,Erzsébet,Eszter,Alexandra,Andrea,Nikolett,Viktória,Anna,Heléna,Violetta,Katalin,Bíborka,Gyöngyvér,Dorina,Dorottya,Dorisz,Doroti,Réka,Laura,Klarissza,Boglárka,Szintia,Klaudia,Panna,Ibolya

Ti mely nevekkel nem szimpatizáltok?

tegnapelőtt 12:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A magyarosítottakkat. Pl Dzsesszika, Rikárdó stb.

Vagy az ősrégiekket Pl Margit, Erzsébet, Lajos, Béla.

A modern, felkapott tucatneveket Pl Medox, Benett

tegnapelőtt 12:35
 2/6 babyboom567 ***** válasza:
76%
Azért van egy kicsi baj a fejedben, ha ekkora energiát fordítasz ilyesmikre.Ezek csak nevek.Extrém módon túlgondolod.
tegnapelőtt 13:49
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

Ennek a kérdésnek most tulajdonképpen mi értelme van?

Nekem sem tetszik a legtöbb név, sőt, annyira nem, hogy alig tudtam 1-et kiválasztani a saját gyerekemnek, ami számomra elfogadható.

De miután sikerült, nem kattogtam rajta, hogy milyen béna az összes többi.

tegnapelőtt 18:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát most nem fogom felsorolni az utónevek nagy részét, kicsit sok lenne. Amúgy a divatos hangzású, tucat, külföldről átvett magyarosított neveket alapból kizártam.
tegnapelőtt 18:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ubul és Klotild
tegnapelőtt 22:37
 6/6 anonim ***** válasza:
54%

Ennek a kérdésnek tényleg nincs értelme.

Egyébként a legidősebb fiam Erik már kislány koromban tudtam ,hogyha lesz fiam így fogják hívni. Szerintem szép más véleménye meg nem érdekel. Az öccsei Dávid és Patrik, lányom pedig Viktória.

Most irhatnám ,hogy engem meg az ezredik Bence, Máté vagy Hanna miatt ráz ki a hideg de tiszteletben tartom ha másnak ezek tetszenek.

tegnap 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!