Mi volt a legnagyobb dolog amiről lemondtál a gyerekeidért?
Az egyik munkámról,ami hobbim is volt. Egy darabig biztos esélytelen, mert a munkaidő nem kompatibilis egy kisgyerekkel. Főleg, hogy egyedül nevelem. Olyan jól meg nem fizet, hogy megérné arra az időre bébiszittert fizetni. A másik a hobbi sport. Remélem, azt még folytathatom valamikor, mondjuk nem olcsó. Illetve a cigi. Sajnos, nagy dohányos voltam. Nyilván terhesség idejére leszoktam, most meg még szoptatok, de utána se szeretnék visszaszokni, mert szégyellném azt a pénzt cigire költeni, amit rá is költhetek.
További gyerekről is lemondtam, de azt nem foghatom rá. Ha lenne párom, vállaltam volna még egyet, de egyedül egynél többet nem tudnék eltartani.
A "pasik".
10 hetes voltam, mikor szétmentünk az apjával, így az elejétől tudtam, hogy egyedül fogom nevelni. Márpedig így valószínűleg nem nagyon lesz párom, legalábbis egy jó ideig.
Sosem voltam kapcsolatfüggő, de azért néha hiányzik egy társ... Mondjuk így is többet ér a fiam minden férfinél együttvéve 😊
Az első pár évben mindenről, az összes ünnepről, évfordulóról. Persze megtartottuk kicsiben, de messze nem úgy ahogy szerettem volna. A továbbtanulásról.
A sportról.
A vásárolgatásról. Spontán dolgokról. De a legnagyobb ami átfogja az összeset: a szabadságról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!