Mi volt a legnagyobb dolog amiről lemondtál a gyerekeidért?
Alvás. Egy gyerek van még csak (lehet így is marad) születése óta nem aludtam ki magam. Segítség nincs
Sajnos autista gyanús,de lehet,csak idegrendszeri éretlenseg, még korai tudni.
Az alváshiány miatt sok mindenről le kell mondjak,egyszeruen se erőm,se agyam bizonyos dolgokhoz.
Soha nincs rend,akkor se ha épp takarítottam,max öt perc és valami ragad,kiborul,satöbbi. Igények lenne magamra is többet,mind külsőleg,mind belsőleg,de ez most nem az az idő. Majd. Ezért is gondolom,hogy elég egy gyerek. Egyrészt,tudjam meg,egészséges e,másrészt felek,hogy egy másik esetében ez az állapot állandósul a,amiben vagyok,és ha ot-tiz év múlva már lehetőségem lenne magamra is,azt se fogom tudni,ki vagyok
A normális alvás. Kifejezetten jó alvó voltam, a munkarendemmel is összehangolható volt, éjféltől 8-ig aludtam, hétvégén meg ameddig akartam.
Most van két gyerekem, akik talán elalszanak 20-kor és 4-5 között kelnek, 3 éve minden áldott nap. Fizikailag fáj. Vagy van énidőm este, vagy lefekszek, és talán nem akarok megdögleni reggel.
És nem lehet megszokni, nem vagyok pacsirta, ha lefekszek 20-kor én is, és óraszámban alszok 8 órát, délelőtt 10-ig akkor sem működik az agyam. Sokszor csak vánszorgok, ellátom a gyerekeket, pedig nekem 5-10-ig eltelik 5 óra, ami alatt már volt kávé, reggeli stb, de az agyam akkor is egy hasznavehetetlen szr marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!