Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi volt a legnagyobb dolog...

Mi volt a legnagyobb dolog amiről lemondtál a gyerekeidért?

Figyelt kérdés
nov. 10. 19:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
58%
Mindenről lemondtam, elsők között arról az álmomról, hogy sosem lesz gyerekem
nov. 10. 20:36
 12/25 anonim ***** válasza:
85%
Normális szexuális élet :D amíg pici volt, ezzel nem is volt gond, mert az volt a jellemző, hogy letettuk este aludni, és reggelig a hangját se hallottuk. :D most is jó alvó (1 éves), viszont azért meg-megebred, van, hogy fel is sír, olyankor odamegyunk nyilván simizni, betakarni, stb..na most egyszerűen nekem így nem megy a ráhangolódás a szexre. Férjem jobban igényli, hogy legyenek hosszabb együttlétek, ami "nekem is jó", de őszintén, én úgy állok neki majdnem mindig, hogy jó, csináljuk, csak essünk mar túl rajta, mert ilyen szinten frusztrál, hogy kb bármelyik percben felsirhat a gyerek...nem egyszer fordult már ez elő, és nagyon nagyon illuziorombolo! Rohanhattunk át a másik szobából pucéran megvigasztalni :D ehh. Beszélgettem erről már a férjemmel is, hogy nekem az ő kielégülése fontos, ezért heti 1-2 szex szokott lenni, viszont őszintén, én az utolsó dolog, amire tudok gondolni főállású anyaként, az az, hogy de jó lenne nekem is egy orgazmus.....na mindegy. Ez nyilván ideiglenes állapot csak, amig nagyobb lesz, szóval így nézve én se mondtam le semmiről miatta hosszútávon, mert egyébként ő a legcsodálatosabb dolog az életemben, imádom, és vele lett teljes, tökéletes minden🩵🩵 és amúgy se voltam soha egy nimfomán🤣🤣 vagyishat sok fontosabb dolog van nekem, mint a szex, nah. Én boldog vagyok így nagyon, csak azért ez a házasságban csak egy fontos dolog...
nov. 10. 20:42
 13/25 Derjaderja ***** válasza:
80%
Az esélyről, hogy otthonom legyen.
nov. 10. 20:45
 14/25 anonim ***** válasza:
92%

Rengeteg pénzről, az anyagi függetlenségről (egyikük tartós beteg, képtelen lennék egyedül eltartani úgy, hogy bármikor rohannom kell érte. Most hogy ketten állunk készenlétben oké).

A spontán utazgatásról. Járunk utazni, de millió szervezést igényel. Nem lehet úgy, hogy induljunk el és majd megoldjuk valahogy. Vagyis lehet, lehetne, de nálam biztos agyérkatasztrófa lenne a vége.

A hétvégi későig alvásról. 7 óra a nagyon max. Még ha fel is kellnek anélkül, hogy "anya, alszol?, akkor is felvernek a "csendes" játékkal is.

nov. 10. 20:46
 15/25 Derjaderja ***** válasza:
69%

Meg persze egy csomó mindenről a szakmában, de azok végül is nem annyira bántanak, mert szeretem azokat a dolgokat is amiket most csinálok.

De a nyugalomról mindenképp, hogy van időm a munkámra.

És a nyugodt lelkiismeretről.

nov. 10. 20:48
 16/25 anonim ***** válasza:
85%
A legnagyobb dolog, amiről lemondtam értük, az az MSc képzés a BSc után.
nov. 10. 20:59
 17/25 anonim ***** válasza:
36%
Semmiről. Mellette végeztem el az egyetemet, van munkám, a szexuális életünk ugyanúgy minden napos mint előtte, mert egyszerűen erre van igényük. Szeretjük egymást, igaz 2esben nem járunk el, de egyelőre jobban értékeljük hogy hárman menjünk ide-oda, 5 éves a kicsi most. Nekünk minőségi idő az esti együtt létünk, küldöm el tökéletesen meg vagyok elégedve. Be tudom osztani az időmet. Nincs segítségünk egyébként, házimunka stb ugyanugy van, de semmiben nem szenvedek hiányt. A kicsivel simán vasarolgatunk, be ülünk étterembe, kirándulunk, szóval minden jó mióta megszületett.
nov. 10. 22:10
 18/25 anonim ***** válasza:
51%
Az esélyről, hogy elhagyjam az apjukat.
nov. 10. 23:14
 19/25 anonim ***** válasza:
90%

Alvás 🤣🤣

Persze csak az első időkben... egyebekben ugyanúgy élem az életem, mondjuk előtte sem éltem egy zsongó életet. 😃

nov. 11. 07:54
 20/25 anonim ***** válasza:
85%

A jó munkámról. Nem tudom, hogy valaha is találok-e ugyanolyan jó helyet, mint ahová már nem fogok tudni visszamenni, max 10 év múlva, ha még mindig létezni fog a cég.

Az egészségemről. Sajnos 2 terhesség annyira megviselte a szervezetemet, testemet, hogy egy csomó nem gyógyítható betegségem, érzékenységem, és egyéb dolgom lett. - Emiatt pedig az egyik kedvenc mozgásformámról.

Az egyik hobbimról, mert ahhoz kellene néhány óra csendes magány megszakítás nélkül, heti minimum 3x, de ez nem nagyon kivitelezhető. Talán ha nagyobbak lesznek, visszatérek hozzá. Mondjuk cserébe lett más hobbim, aminél nem gáz, ha felugrok valamiért, úgyhogy ezt nem érzem akkora lemondásnak, de néha hiányzik.

nov. 11. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!