Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan lehet azzal kibékülni,h...

Hogyan lehet azzal kibékülni,hogy egy nőnek a gyerekszülés szó szerint tönkretette az életét?

Figyelt kérdés
Mielőtt valaki megbelyegez,imadom a gyermekemet,meg is halnek erte.Ettől függetlenül sajnos önhibajan kivül miatta ment tönkre az eletem.Sorstarsakkal szivesen beszèlgetnék.
2021. jún. 24. 11:38
 81/92 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, 8 oldalon keresztül egy csomó ember próbált neked segíteni, tanácsokat adni, de te csak ellenkezel és hisztizel, neked semmi nem jó. Ha ilyen alpári módon viselkedsz a férjeddel is, nem csoda, hogy nem hajlandó már kommunikálni veled. Igen, nehéz helyzetben vagy, de attól még legyen tartásod.
2021. jún. 24. 17:25
 82/92 anonim ***** válasza:
77%
Jaaa és ha szabadnapjaidon viszi el a gyereket akkor miért is nem tudsz randizni? 🤔
2021. jún. 24. 17:25
 83/92 A kérdező kommentje:

Jaj 81es meghazudtolsz es még en vagyok az alpari???!

Nincs mas most kenytelen vagy valamit kitalalni ram mi?!!TE alltal belem nem

En beled!!na huzz innen de gyorsan!!a tobbieknek pedig köszönöm a segitseget sok hasznos dolog volt benne😘

2021. jún. 24. 17:39
 84/92 A kérdező kommentje:

80-as patkany csak

Szolok hogy NEM EN talaltam ki hogy a fiam autista hanem a Delej utcai Autista alapitvany!!Miert is engem oktatsz most??

2021. jún. 24. 17:41
 85/92 anonim ***** válasza:
76%

Nem. Én a 80 voltam aki beléd állt te birkaaaa nem a 81! És igen.. A gyereked sosem volt auti..

ha a gyereked elviszi apuka akkor randizni is tudnál. Ennyi.

2021. jún. 24. 17:42
 86/92 A kérdező kommentje:
Latom mostmár csak a patkanyok vannak itt a vegere szokas szerint ugyhogy lezartam a kerdest!Meg egyszer az utolso valaszolokon kivul koszonom a sok segitseget es koszomom a sok privat valaszt nagyon kedvesek vagytok!!Utolso vàlaszolok hajra gyülölködjetek csak tovabb!!Ezt kell tenni egy elkeseredett anyaval!!!HAjRA!!CSAK IGY TOVABB!!!
2021. jún. 24. 17:46
 87/92 anonim ***** válasza:
72%
Aki ilyen hülye megérdemli.. 🙄
2021. jún. 24. 17:51
 88/92 anonim ***** válasza:
78%
Nem csodálom, hogy elhagytak. Azt se, hogy csak a bíróság álltal hajlandó kommunikálni az ex.. Egy ilyen buta tirpák nővel én is ezt tenném.
2021. jún. 24. 17:52
 89/92 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell kérdezni a bölcsödei dolgozókat és az ovónőket, valaki biztosan vállal bébiszitterkedést, a mi falunkban így megy. Vagy a másik opció au pairt fogadni, aki tulajdonképpen egy bentlakásos bébiszitter, havi 400 eurókat szoktak adni nekik heti 20 órában, de bentlakásos, tehát rugalmas beosztásban. Persze kell neki egy külön szoba, fürdő és állni kell a teljes ellátást. Én anno így dolgoztam Ausztriában. Szerintem 700 ezerből kitelik és mégsem lennél egyedül, minden napra lenne segítséged.
2021. jún. 24. 18:44
 90/92 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

Benne vagyok facebookon az "Örökbefogadás." csoportban, ahol nemrég egy egyedülálló anyuka kért segítséget, hogy van e például olyan, hogy csak nappali nevelőszülő vagy stb, mert az anyuka egyszerre tanult és dolgozott, nem volt sok ideje, bébiszitterre meg nem volt pénze.

Belinkeltek egy csomó gyerekvigyázással kapcsolatos szervezeteket, amit igénybe tud venni segitségként, ingyen.

Sajnos nem tudom megmutatni mert azóta azt hiszem törölte a posztot az anyuka és kilépett, de sokan segítettek neki és láttam én is, hogy volt megoldás.

Megnézem mégegyszer, de ha nem találom javaslom lépj be ebbe a csoportba, szívesen segítünk rajtad is!

2021. jún. 25. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!