Hogyan lehet azzal kibékülni,hogy egy nőnek a gyerekszülés szó szerint tönkretette az életét?
Jaj 81es meghazudtolsz es még en vagyok az alpari???!
Nincs mas most kenytelen vagy valamit kitalalni ram mi?!!TE alltal belem nem
En beled!!na huzz innen de gyorsan!!a tobbieknek pedig köszönöm a segitseget sok hasznos dolog volt benne😘
80-as patkany csak
Szolok hogy NEM EN talaltam ki hogy a fiam autista hanem a Delej utcai Autista alapitvany!!Miert is engem oktatsz most??
Nem. Én a 80 voltam aki beléd állt te birkaaaa nem a 81! És igen.. A gyereked sosem volt auti..
ha a gyereked elviszi apuka akkor randizni is tudnál. Ennyi.
Szia!
Benne vagyok facebookon az "Örökbefogadás." csoportban, ahol nemrég egy egyedülálló anyuka kért segítséget, hogy van e például olyan, hogy csak nappali nevelőszülő vagy stb, mert az anyuka egyszerre tanult és dolgozott, nem volt sok ideje, bébiszitterre meg nem volt pénze.
Belinkeltek egy csomó gyerekvigyázással kapcsolatos szervezeteket, amit igénybe tud venni segitségként, ingyen.
Sajnos nem tudom megmutatni mert azóta azt hiszem törölte a posztot az anyuka és kilépett, de sokan segítettek neki és láttam én is, hogy volt megoldás.
Megnézem mégegyszer, de ha nem találom javaslom lépj be ebbe a csoportba, szívesen segítünk rajtad is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!