Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan lehet azzal kibékülni,h...

Hogyan lehet azzal kibékülni,hogy egy nőnek a gyerekszülés szó szerint tönkretette az életét?

Figyelt kérdés
Mielőtt valaki megbelyegez,imadom a gyermekemet,meg is halnek erte.Ettől függetlenül sajnos önhibajan kivül miatta ment tönkre az eletem.Sorstarsakkal szivesen beszèlgetnék.
2021. jún. 24. 11:38
 11/92 anonim ***** válasza:
82%
Attól függetlenül, hogy elváltatok a férjeddel, a gyerek ugyanúgy az övé is. Esetleg nem megoldás, hogy Ő jár érte, majd amikor végzel akkor érte mész/haza viszi?!
2021. jún. 24. 12:13
 12/92 A kérdező kommentje:

7-es ezt nagyon rosszul latod.Ez az en eletem nem

A tied!En latom at..tudom hogy elötte milyen volt a hazassagom,tudom hogy elötte minden ujjamra talaltam volna part,elötte el tudtam menni randizni egyedul,es nem egy gyerekkel,es tudom,hogy a fiam olyan komoly viselkedesproblemakkal küzdött,amit elkepzelni nem lehet(szinte egesz nap sirt megallas nelkul!)A ferjemmel egyutt maradtunk volna ha ez nincs!!Kerlek ne irj ugy az eletemről mintha belelátnàl!Ugy terveztem a szüles elott hogy ha dolgozom a ferjem megy a gyerekert(vallalkozo barmikor tud menni)de mivel elvaltunk most egyedül kell ezt is megoldanom.Ugyhogy nem!Nem lett volna ilyen az eletem ha nem születik gyerekem.Előtte minden rendben volt.

2021. jún. 24. 12:16
 13/92 A kérdező kommentje:
11-es valaszolo sajnos nem.Bosszubol nem megy el erte,azert,mert a sajat kulon vagyonomat azt a hazat amiben élek egyedül a fiammal nem adom el,hogy megkaphassa a felét..ennyire aljas...penzt akar es ha nem kap akkor ez a bosszu!de a hazamhoz semmi köze a hazassag elött vettem,raadasul a fiammal itt lakom!
2021. jún. 24. 12:18
 14/92 anonim ***** válasza:
84%
De miért véded? Nem csak kilépett a házasságból, hanem megcsalt, és abszolút semmiben sem segít, te meg itt véded, az eszem megáll.
2021. jún. 24. 12:18
 15/92 A kérdező kommentje:
Utolso dehogy védem!!Csak a helyzetet probalom tisztazni
2021. jún. 24. 12:22
 16/92 A kérdező kommentje:
Az exem egy patkany.De akkor is teny,hogy ha nincs gyerek,mi nem válunk el!
2021. jún. 24. 12:22
 17/92 anonim ***** válasza:
84%

Én megértem a kérdezőt. Nekünk is problémás a gyerek és egy jól működő, biztos alapokon nyugvó házasság haldoklik miatta/miattunk. Az állandó stressz és kiszámíthatatlanság megteszi a hatását. Aki nincs ebben a helyzetben, az nem érti meg. Igen, ugyanez bekövetkezhetett volna egészséges gyereknél is, az sem könnyű, de így még komplikáltabb.

Kérdező: ha jó a munkahelyed, akkor fogadj privát bébiszittert, írj ki helyi FB csoportba egy keresőposztot, hátha lesz rá jelentkező.

Én a helyedben keresnék egy bentlakásos iskolát a gyereknek. Írod, hogy jól keresel, vannak nagyon jó alapítványi iskolák, egy kis plusz támogatással talán gyorsan be is tudtok kerülni. Hétköznap ott lenne, hétvégén haza tudnád hozni. Ha az apja ellenzi, akkor viszont papirozzátok le, hogy átvállalja a hétköznapi gyerekvigyázást.

És mindenek előtt üljetek le, és próbáljatok meg normális ember módjára elválni, mert azzal, hogy cseszegetitek egymást, nem magatokkal szúrtok ki, hanem a gyerekkel.

2021. jún. 24. 12:26
 18/92 anonim ***** válasza:
94%
Teljesen érhető ez, amit mondasz. Viszont abba is van valami, hogyha nincs gyerek, akkor is előbb-utóbb sajnos megromlik a házasságotok. Bár véleményem szerint ezen kár is filózni, hiszen ez így történt. Nagyon sajnálom, kitartást kívánok neked és remélem megleled hamarosan a megoldást!
2021. jún. 24. 12:27
 19/92 A kérdező kommentje:

10-es nek irom:

Elöször is: a ferjem nem csalt meg addig,amig nem volt gyerek,es ha elhiszed ha nem ,egy ilyen problemas gyerek elhidegitheti a hazassagot.En se hittem elötte de ez teny.Annyira faradt voltam,ô meg annyira belefasult az egesz sirasba,hogy nem volt koztunk szex...nyilvan meg kellett volna beszelnie velem mindent...nem igy tett..a ferjemet nem is sajnalom de azt hogy most egyedul kell mindent megoldanom azt igen...

Masik:folyamat keresek privatban babysittert de sajnos videken ez nem olyan egyszerü!A roma kissebbsegen kivul senki nem jelentkezett idaig..

Harmadik: azt irod keressek normalis helyen kapcsolatot?!de az hol van?Hatha tudsz nekem ebben segiteni!A masik:addig hova tegyem a fiamat amig randizom?

2021. jún. 24. 12:28
 20/92 anonim ***** válasza:
88%

A férjed megcsalt: nem a gyerek hibája, hanem a férjedé

A férjed elhagyott: nem a gyerek hibája, hanem a férjedé

A férjed bosszút áll és miatta elveszited a munkahelyed: nem a gyerek hibája hanem a férjedé

Szerintem ezeket a dolgokat nem ártana tisztázni magadban, mert a gyerek nem tehet arról hogy igy született, nem a saját döntése volt. A férjednek viszont a saját döntése volt a megcsalás, és hogy bosszút áll rajtad.

Az, hogy beteg a gyerek, kettőtök közös problémája, és kettőtöknek kellene ezt megoldani. A férjed viszont lelépett és egyedül hagyott ezzel a problémával és plusszban még keresztbe is tesz neked. Hibáztathatod egész életében szerencsétlen gyereket, attól még nem tehet ő semmiről.

2021. jún. 24. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!