Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan lehet azzal kibékülni,h...

Hogyan lehet azzal kibékülni,hogy egy nőnek a gyerekszülés szó szerint tönkretette az életét?

Figyelt kérdés
Mielőtt valaki megbelyegez,imadom a gyermekemet,meg is halnek erte.Ettől függetlenül sajnos önhibajan kivül miatta ment tönkre az eletem.Sorstarsakkal szivesen beszèlgetnék.
2021. jún. 24. 11:38
 51/92 A kérdező kommentje:

Utolso nem a gyerek miatt ment el hanem

Azert mert en nem

Aludtam ket evig es emiatt allandoan faradt voltam ,es nem voltam alkalmas a szexualis eletre..azert mutass egy ferfit aki kibirja 3 evig szex nelkul...

2021. jún. 24. 14:40
 52/92 anonim ***** válasza:
91%

És ott ahol több gyermek van ott szerinted hány olyan időszak van ahol nincs szex? Én sem aludtam, én 2,5 évig. Nem autista a gyermekem és mégsem aludtunk, baromi nehéz időszak volt. Olyan szintű kimerültségem volt, amit el se hittem hogy létezik. És csak egy gyermekem van, gondold el ahol több gyerek van, 4-6-8 évig nem alszik az anya jól

Valóban ritka volt a szex, de volt. Feszült voltam, veszekedtunk. Volt szó válásról. De akartam hogy legyen szex is, és figyeltem rá. Volt h nem élveztem, volt hogy a férjem mondta h hát ja, elég kevés ez neki . Viszont ez egy döntés volt hogy megoldjuk és kitartunk és nem szexel mással.

Ebben a történetben nem az autista gyermek a szűk keresztmetszet.

2021. jún. 24. 14:53
 53/92 A kérdező kommentje:
Jo hat nalunk meg nem volt,mert kiabalt velem anyazott durva volt es igy en nem tudok senkivel lefekudni.Elhidegültünk. Azert teged se irigyellek utolso ha ugy fekudtel le a ferjeddel hogy nem elvezted...
2021. jún. 24. 14:57
 54/92 A kérdező kommentje:
De azert az teny,hogy szerintem azok , akik most ezt az oldalt olvassak es nincs gyerekük,szerintem ezek utan az eletben nem mernek gyereket vallalni!
2021. jún. 24. 14:58
 55/92 anonim ***** válasza:
88%
Normalis ferfinak kell gyereket szulni. En nem hiszem el, hogy gyerek elott nem volt semmi elojele, hogy egy igazi balfasz a pasi! Biztos, hogy volt...
2021. jún. 24. 15:01
 56/92 anonim ***** válasza:
94%
Lehetetlen, hogy egy normalis ferfi, ilyen szinten kiforduljon onmagabol.
2021. jún. 24. 15:03
 57/92 anonim ***** válasza:
100%

Amelyik férfi anyazik és üvölt azzal én se feküdnék le. Viszont ahol a férfi anyazik és üvölt ott nem a gyerek tette tönkre az anyja életét hanem az anyja nem hiszi el hogy a férje egy másik gyermek mellett is üvöltött volna.

Az hogy kimerülten mit hogy élveztem valóban sajnalatra méltó, de hidd el akkor épp nem sok örömöm volt, túléltem a napokat. Bele lehet menni hogy milyen az élvezetes szex, stb.

Ezzel azt akartam közölni hogy nem mindenhol fenékig tejfel az élet, nem csak nálatok nehéz. Nem vagyunk robotok hogy minden szituációban 1000% osak legyünk. Hidd el azóta rendszeres és változatos a nemi életünk a férjemmel.

Itt a gond a férjed és nem a gyermeked. Ezt próbáljuk elmagyarazni

2021. jún. 24. 15:11
 58/92 A kérdező kommentje:
Az az igazsag hogy neki az az elet kellett volna ami elotte volt.A pasik önzők es egoistak es ez nagyon nagy igazsag!A gyerek elott egy 57 kgos vonzo nő voltam minden nap volt szex a kedvenc kajajat főztem es rend volt!A gyerekszules utan 77 kg voltam nem foztem nem aludtam ejjel semmit es nem volt szex!Es miutan megtudtam hogy egy masik nővel irogat,kikeszultem...Ez a valosag a gyerekszules utan...
2021. jún. 24. 15:11
 59/92 anonim ***** válasza:
90%

Több lehetséges megoldást is javasoltak már, próbáld meg alkalmazni valamelyiket és lépésenként megoldani a helyzetet.

Szerintem meg vedd fel a kapcsolatot egy pszichológussal. A gyerek nem tehet semmiről, te mégis rá vetíted ki ezt az egészet.

2021. jún. 24. 15:15
 60/92 anonim ***** válasza:
75%

Nem olvastam el egy hsz-t sem, csak a kérdést.

Nem értem, ha nem jutsz el oda, hogy találkozz pasival, akkor hogy a fenébe jutottál el többel is oda, hogy ők nem nevelik más gyerekét...

2021. jún. 24. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!