Hogyan lehet azzal kibékülni,hogy egy nőnek a gyerekszülés szó szerint tönkretette az életét?
Figyelt kérdés
Mielőtt valaki megbelyegez,imadom a gyermekemet,meg is halnek erte.Ettől függetlenül sajnos önhibajan kivül miatta ment tönkre az eletem.Sorstarsakkal szivesen beszèlgetnék.2021. jún. 24. 11:38
21/92 A kérdező kommentje:
17-es köszönöm hogy megertesz.De irtam,hogy videken lakom,itt nincsenek bentlakasos iskolak,es nincsenek privat facebook babysitter csoportok.Hidd el ha lenne mar megkerestem volna ezt a csoportot.Ilyen csoport nagyobb varosokban van csak
2021. jún. 24. 12:30
22/92 A kérdező kommentje:
Ja es a ferjemmel nem lehet leűlni es beszelni.Mar probaltam.Le vagyok tiltva mindenhonnan.Ez higgyetek el eselytelen
2021. jún. 24. 12:31
23/92 anonim válasza:
Add be egy intézetbe ahol olyan szakápolók vannak akik értenek a gyerek állapotához a gyereknek is jobb mert jobb ellátást kap és neked is mert lesz életed attól még elhozhatod ünnepekre hétévégre pénzed mint írtad van így normális intézetet is találsz.
24/92 A kérdező kommentje:
20-as a megcsalas es elhagyas a gyerek szuletese utan 3 evvel volt ezt ne feledd.Addig nem volt szex es elhidegültünk az allando siras miatt.Tehat ha nem ilyen lett volna a gyerek nem lett volna a ferjemnek masik nője elotte se volt soha..de ezt-hogy milyen egy autista kisbaba-csak az tudja aki benne van...nem vedem a ferjemet!de az akkor is teny,hogy a gyerek szuletese elott volt szex es szerettuk egymast es sose csalt volna meg..
2021. jún. 24. 12:35
25/92 anonim válasza:
A gyereke sem érdekli egyáltalán?
26/92 A kérdező kommentje:
23-as nem adom intezetbe a gyereket mivel kinotte a betegseget.Tudom ez dobbenet de van ilyen.Ma teljesen normalis.Autista alapitvanynal diagnosztizaltak anno.
2021. jún. 24. 12:36
27/92 A kérdező kommentje:
A ferjem a gyerekkel folyamatosan talalkozik csak velem akar kicseszni a gyerekkel nem.2 eve nem fizet tartasdijat se.Tok egyedul fizetek mindent.A birosag 2 eve ül az ügyön.
2021. jún. 24. 12:39
28/92 anonim válasza:
Kerdező, vidéken nincs olyan ismerős vagy szomszéd néni aki vigyázna rá? Mintha unokázna...
Ő kevesebbet is kérne mint egy sitter.
Egyebként én mindig mondom, hogy a gyerek elcseszi az életet
29/92 A kérdező kommentje:
Utolso ne feledd en igy is imadom a gyermekemet.Ő a mindenem.Nem hibaztatom semmiert raadasul mar semmi baja.A szomszedaim sajnos nem ernek ra,es sajnos normalis embert aki vigyaz ra nem tudok talalni
2021. jún. 24. 12:45
30/92 anonim válasza:
Hát persze. Mindenki örömmel vigyázna egy autistára. Az én gyerekemre se vigyáznak, mert ADHD-s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!