Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan lehet azzal kibékülni,h...

Hogyan lehet azzal kibékülni,hogy egy nőnek a gyerekszülés szó szerint tönkretette az életét?

Figyelt kérdés
Mielőtt valaki megbelyegez,imadom a gyermekemet,meg is halnek erte.Ettől függetlenül sajnos önhibajan kivül miatta ment tönkre az eletem.Sorstarsakkal szivesen beszèlgetnék.
2021. jún. 24. 11:38
 21/92 A kérdező kommentje:
17-es köszönöm hogy megertesz.De irtam,hogy videken lakom,itt nincsenek bentlakasos iskolak,es nincsenek privat facebook babysitter csoportok.Hidd el ha lenne mar megkerestem volna ezt a csoportot.Ilyen csoport nagyobb varosokban van csak
2021. jún. 24. 12:30
 22/92 A kérdező kommentje:
Ja es a ferjemmel nem lehet leűlni es beszelni.Mar probaltam.Le vagyok tiltva mindenhonnan.Ez higgyetek el eselytelen
2021. jún. 24. 12:31
 23/92 anonim ***** válasza:
73%
Add be egy intézetbe ahol olyan szakápolók vannak akik értenek a gyerek állapotához a gyereknek is jobb mert jobb ellátást kap és neked is mert lesz életed attól még elhozhatod ünnepekre hétévégre pénzed mint írtad van így normális intézetet is találsz.
2021. jún. 24. 12:32
 24/92 A kérdező kommentje:
20-as a megcsalas es elhagyas a gyerek szuletese utan 3 evvel volt ezt ne feledd.Addig nem volt szex es elhidegültünk az allando siras miatt.Tehat ha nem ilyen lett volna a gyerek nem lett volna a ferjemnek masik nője elotte se volt soha..de ezt-hogy milyen egy autista kisbaba-csak az tudja aki benne van...nem vedem a ferjemet!de az akkor is teny,hogy a gyerek szuletese elott volt szex es szerettuk egymast es sose csalt volna meg..
2021. jún. 24. 12:35
 25/92 anonim ***** válasza:
100%
A gyereke sem érdekli egyáltalán?
2021. jún. 24. 12:36
 26/92 A kérdező kommentje:
23-as nem adom intezetbe a gyereket mivel kinotte a betegseget.Tudom ez dobbenet de van ilyen.Ma teljesen normalis.Autista alapitvanynal diagnosztizaltak anno.
2021. jún. 24. 12:36
 27/92 A kérdező kommentje:
A ferjem a gyerekkel folyamatosan talalkozik csak velem akar kicseszni a gyerekkel nem.2 eve nem fizet tartasdijat se.Tok egyedul fizetek mindent.A birosag 2 eve ül az ügyön.
2021. jún. 24. 12:39
 28/92 anonim ***** válasza:
46%

Kerdező, vidéken nincs olyan ismerős vagy szomszéd néni aki vigyázna rá? Mintha unokázna...

Ő kevesebbet is kérne mint egy sitter.

Egyebként én mindig mondom, hogy a gyerek elcseszi az életet

2021. jún. 24. 12:41
 29/92 A kérdező kommentje:
Utolso ne feledd en igy is imadom a gyermekemet.Ő a mindenem.Nem hibaztatom semmiert raadasul mar semmi baja.A szomszedaim sajnos nem ernek ra,es sajnos normalis embert aki vigyaz ra nem tudok talalni
2021. jún. 24. 12:45
 30/92 anonim ***** válasza:
67%

Hát persze. Mindenki örömmel vigyázna egy autistára. Az én gyerekemre se vigyáznak, mert ADHD-s.

2021. jún. 24. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!