Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan lehet azzal kibékülni,h...

Hogyan lehet azzal kibékülni,hogy egy nőnek a gyerekszülés szó szerint tönkretette az életét?

Figyelt kérdés
Mielőtt valaki megbelyegez,imadom a gyermekemet,meg is halnek erte.Ettől függetlenül sajnos önhibajan kivül miatta ment tönkre az eletem.Sorstarsakkal szivesen beszèlgetnék.
2021. jún. 24. 11:38
 61/92 A kérdező kommentje:
Utolso .Azert ez igy nem igaz.Eloszor is nem okolom a gyereket.Masreszt nyilvan a ferjemnek kellett volna jobban megertőnek lennie felem,es segiteni rajtam a bajban,de azert legyunk őszintek:nem sok ferfi birta volna elviselni azt a nőt aki karikas szemekkel fozes nelkul szex nelkul minden nap sir hogy autista lett a fia.Szoval azert ne csinaljunk ugy mintha a ferfiak mind mintaapak lennenek es egyik se lepett volna felre ilyen esetben...
2021. jún. 24. 15:24
 62/92 anonim ***** válasza:
89%
Amelyik pasi 77 kgal nem szeret arról hiú ábránd hogy valaha is szeretett
2021. jún. 24. 15:27
 63/92 anonim ***** válasza:
97%

Van aki ezt bevette??? Kinőtte a gyerek az autizmust.

Ja. A kérdező meg elfelejtette a szóközöket 😂

2021. jún. 24. 15:28
 64/92 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező!! Bakker. Ne mond már hogy nem hibaztatod a gyerekeket. Olvasd el a kérdésedet
2021. jún. 24. 15:28
 65/92 anonim ***** válasza:
94%

Az autizmust nem lehet kinőni. Ha "kinőtte", akkor soha nem volt az.

Ez a max 50km-es költözés baromság. Amennyiben már lezárult a gyermekelhelyezés és tied a felügyelet, országon belül oda költözöl ahová akarsz. Max apuka perelhet útiköltségért, aztán vagy megítélik vagy nem.

Mi az, hogy perli a házadat? A tulajdoni lapon ott van feketén fehéren, hogy mikor vetted, az adásvételiben meg hogy miből. Itt nem arról van szó véletlenül, hogy hitelre vetted, amit még a házasság alatt is fizettél? Mert akkor a házasság alatt fizetett összeg felére valóban tarthat igényt.

Ezektől függetlenül én értem mi a bajod. Kevés nőismerősöm van, akinek nem lett szarabb az élete gyerekszülés után. Persze ezt sose vallaná be senki, hanem jönnek a "gyerek mindenért kárpótol" és egyéb önámítások.

2021. jún. 24. 15:29
 66/92 anonim ***** válasza:
100%
Nem a szülés tette tönkre. Az hogy egyikőtök sem hajlandó áldozatot hozni a gyerekért, a régi életeteket akartatok vissza. Erről előtte is kellett volna beszélni ha velem maradsz e ha meghiva faradtan rendetlen ül pizzát majszolva várlak 2 évig. Szerinted hány anya megy át ezen? Csak te?
2021. jún. 24. 15:30
 67/92 anonim ***** válasza:
97%

1-2 éves gyerekek nem kapnak autizmus diagnózist.

Kamu ez ahogy van.

2021. jún. 24. 15:33
 68/92 A kérdező kommentje:
Na.Akkor latom megjottek a kötekedők is!Sajnos!Egyszer irom le:es aki keri privatban elkuldom a diagnozist!Az autista alapitvany megallapitotta 22 honaposan az autizmust!!Mondom aki nen hiszi itt privatban kuldom a diagnozist lelettel!A masik :igen volt hitelem a hazon,igen a hazassag elott vettem fel,es igen erre tart most igenyt,ennek a felere,pedig ez a hitel az enyem ,a ferjem nem adostars!!Az autizmus enyhebb esetekben kinőhető,ezt is autizmus alapitvany (Delej utca)ott mondtak!!Es a fiam most kapott leletet hogy tünetmentes!!!Mit kell ide irogatni es szetszedni az embert?Nincs eleg bajom meg bizonygassam hogy nek hazudok??Mondom aki nem hiszi kuldom a leleteket!!
2021. jún. 24. 15:44
 69/92 A kérdező kommentje:
66-os en CSAK aldozatokat hoztam a gyerekert mert evekig nem aludtam miatta stb stb! A ferjem nem hozott aldozatokat !de ne irj tobbes szamban!
2021. jún. 24. 15:48
 70/92 anonim ***** válasza:
100%
66, értem, látom hogy csak te tettél meg mindent. De NEM a gyerek az oka. Ez megtörtént volna egy másik személyiségű gyermek mellett is. Aki nem való apának az a legkisebb változást sem. Tűri
2021. jún. 24. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!