Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan lehet azzal kibékülni,h...

Hogyan lehet azzal kibékülni,hogy egy nőnek a gyerekszülés szó szerint tönkretette az életét?

Figyelt kérdés
Mielőtt valaki megbelyegez,imadom a gyermekemet,meg is halnek erte.Ettől függetlenül sajnos önhibajan kivül miatta ment tönkre az eletem.Sorstarsakkal szivesen beszèlgetnék.
2021. jún. 24. 11:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/92 anonim ***** válasza:
78%
Miert erzed, hogy tonkre tette?
2021. jún. 24. 11:48
 2/92 anonim ***** válasza:
80%
Milyen szempontbol?
2021. jún. 24. 11:48
 3/92 anonim ***** válasza:
92%
Hogy / mi ment tönkre? Beteg? Az apja elhagyott? Tönkrement a tested?
2021. jún. 24. 12:04
 4/92 anonim ***** válasza:
36%

"imadom a gyermekemet"

"miatta ment tönkre az eletem"

Nem érzed az ellentmondást, kérdező????

2021. jún. 24. 12:05
 5/92 A kérdező kommentje:
Hosszu törtenet.Viselkedeszavarral született a fiam,autizmust diagnosztizaltak,emiatt allandosultak otthon a veszekedesek,mivel ejjel sem aludt szinte soha,faradt voltam,a ferjemnek lett valakije,majd elvalt tőlem...aztan az állásom: 16 evig küzdöttem egy szuper munkahelyert,ahol nagyon jol keresek,de ugy tünik,lassan a gyerekem miatt fogom ezt is elvesziteni.Ugyanis a ferjem lett volna az egyetlen,aki tudott volna vigyazni a fiamra,amig hazaerek(18:ig tart a munkaidő)de anyagi huza vona miatt direkt nem segit.Szulok csalad nincs.A gyereket legkesobb 16:30ig el kell hozni az ovodabol,sulibol is,de en 6-nal elobb nem erek haza.Babysitter szolgalattal,most konzultaltam,a korona miatt bezartak...emellett egyedul vagyok a valasom ota,mert nem tudtam senkivel este es hetvegen talalkozni,mivel egy 5 evest nem akarok első randira magammal vinni.Akikkel probalkoztam ferfiak,azok pedig kivetel nelkul a fejemhez vágták,hogy ő nem nevelik mas gyerekét,főleg nem fognak az apja helyett vigyazni ra,amig dolgozom.Szoval a gyerekszülesre ment ra a hazassagom,a mai napig nem tudok randizni,es most fog ramenni a munkàm is...
2021. jún. 24. 12:05
 6/92 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es valaszolo!!En itt kötekedèsre most nem vágyom,normalis emberekkel akarok normalisan beszelgetni.Kerlek,ha nem tetszik a megfogalmazas,ne kötekedj,inkabb hagyd el ezt a kerdest.Köszönöm!
2021. jún. 24. 12:06
 7/92 anonim ***** válasza:
76%
Ha egészséges sem biztos, hogy aludt volna éjjelente, férjed ugyanúgy becsajozhat, és ugyanúgy 16:30-kor kellene menned az oviba érte. És ugyanolyan nehezen találnál új partnert is. Semmi köze a gyerek állapotának ehhez.
2021. jún. 24. 12:09
 8/92 anonim ***** válasza:
70%

Az imádás, szeretés ellentéte az utálat, közöny.

Amúgy Goldmund te inkább foglalkozhatnál a saját gyerekeieddel és leszokhatnál a gyakoriról, mert függő vagy!

2021. jún. 24. 12:10
 9/92 A kérdező kommentje:
Ja hozzateszem videken èlek nem Budapesten!Igy egy iskola egy ovoda van,es egy babysitter szolgalat...Nyilvan Budapesten rengeteg lehetősegem lenne,de itt sajnos korlatozott minden... mivel ide köt a munkam,amivel kiemelkedően keresek,nem akarok elköltözni,raadasul a volt ferjem ezt direkt megakadalyozná ..ugyhogy elmenni innen nem tudok
2021. jún. 24. 12:11
 10/92 anonim ***** válasza:
95%

Ne haragudj, de egy ilyen ember aki megcsal, elhagy, nem vigyáz a gyerekére, pénzügyi huzavona van, nem nevezhető apának.

És mégis azt mondod a gyerek miatt ment tönkre a házasságod, aki nem tehet semmiről.

Kis felvilágosítás. A férjed tette tönkre a házasságod, de ne aggódj nem veszítettél semmit.

Keress privátban babysittert.

Keress normális helye párkapcsolatot, és játssz nyílt lapokkal, ne a randin derüljön ki, hogy nem akarja más gyerekét nevelni.

Aki egy randin a fejedhez vág bármit az nem éri meg a vesződést, nem akarsz te azzal az emberrel összejönni.

RENGETEG nő van aki elvált és lett új párja.

2021. jún. 24. 12:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!