Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan lehet azzal kibékülni,h...

Hogyan lehet azzal kibékülni,hogy egy nőnek a gyerekszülés szó szerint tönkretette az életét?

Figyelt kérdés
Mielőtt valaki megbelyegez,imadom a gyermekemet,meg is halnek erte.Ettől függetlenül sajnos önhibajan kivül miatta ment tönkre az eletem.Sorstarsakkal szivesen beszèlgetnék.
2021. jún. 24. 11:38
 41/92 Derjaderja ***** válasza:
97%
Én rosszul tudom hogy országon belül elköltözhetsz, külföldre csak a beleegyezése vagy per útján, utóbbi esetben kérhetik, hogy térítsd a társad útiköltségét?
2021. jún. 24. 13:47
 42/92 Derjaderja ***** válasza:
100%
Még esetleg ilyen aupair-féle nem jön szóba? Aki odaköltözne.
2021. jún. 24. 13:48
 43/92 A kérdező kommentje:
41-es kb 50 km es korzetben koltozhetsz a hozzajarulasa nelkul..de tok mindegy mert perli a hazamat ugyse adhatom most el..de az a valaszolo aki azt irta ha elmennek jobb lenne nekem..kerdem hogy miben..ott van ra garancia hogy lesz uj parkapcsolatom?
2021. jún. 24. 13:52
 44/92 A kérdező kommentje:
42-es au pair?Hat az ejjel nappal velunk lakna?Huu hat szerintem ilyen mar nem letezik...
2021. jún. 24. 13:53
 45/92 Derjaderja ***** válasza:
100%
De, nyugaton nagy divat.
2021. jún. 24. 13:56
 46/92 A kérdező kommentje:
Most beirtam a keresőbe ilyen itthon nincsen.
2021. jún. 24. 13:56
 47/92 Derjaderja ***** válasza:
100%

Lehet pl határon túlról is találnál valakit, erdélyi nők nagyon tiszták szoktak lenni, ha jó családból valók. Hétvegére lehetne szabad napja.

Sztem nézz utána, mert a szuper állásodból kitelne (nekem is jó a fizum, nem ironizálok).

2021. jún. 24. 13:57
 48/92 A kérdező kommentje:
Utolso megprobalom bar az hogy soha tobbet ne legyen maganeletem mert velem lakik egy idegen...hat nem tudom...
2021. jún. 24. 13:59
 49/92 Derjaderja ***** válasza:
100%
Hát ez nem örökre szól. De csak ez az ötletem volt, azért írtam.
2021. jún. 24. 14:03
 50/92 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én olyan családot ismerek, ahol az autista mellett, amit amúgy nem lehet kinőni, nem 0 hanem 3 másik gyermek is van. És nem hogy nem aludtak 2 évig, hanem azóta sem alszanak, és millió probléma van, mert nem beszél csak kiabál és nehéz vele. És nem egyszermajdnem szétmentek, de túljutottak a nehezén. Ott a legkisebb az autista. És a gyerekek előtt boldog cukorszirup életük volt.

Én azt latom, hogy minden élet nehézséget a gyermekedre raksz, majd mented magad azzal hogy amúgy szereted. Az ilyet megérzik a gyerekek és egy életre megfelelési kényszerük lesz, mert érzik hogy tartoznak annyival hogy olyan boldoggá tegyék a szülőket mint ő előttük volt az életük.

Minden család élete megváltozik a gyerekek miatt. Csak van ahol a probléma összekovácsol van ahol nem elég erős a kapocs és nem bírja ki. Nem a Boldog béke időkben derül ki a házastárs valódi jelleme és ezt sokan nem akarják elhinni. Még egy nem autista gyermek is lehet olyan jellem aki fenekestül felforgatja a szülők életét. Nem bólogató kutyákat szülünk hanem egy önálló független személyiséget, akit onnantól bele kell építeni a meglévő családi szférába és ez magaval hozza hogy a család is kénytelen változtatni és a gyermek is idomul a család igényeihez. Az az apa amelyik a sírás miatt lelép, és nincs türelme 2 évig bírni a ritkább szexet, az nem csak egy autista hanem bármilyen gyermek mellől elment volna. Ezt kéne a sztoriban meglátnod

2021. jún. 24. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!