Hogyan lehet azzal kibékülni,hogy egy nőnek a gyerekszülés szó szerint tönkretette az életét?
Lehet pl határon túlról is találnál valakit, erdélyi nők nagyon tiszták szoktak lenni, ha jó családból valók. Hétvegére lehetne szabad napja.
Sztem nézz utána, mert a szuper állásodból kitelne (nekem is jó a fizum, nem ironizálok).
Kérdező, én olyan családot ismerek, ahol az autista mellett, amit amúgy nem lehet kinőni, nem 0 hanem 3 másik gyermek is van. És nem hogy nem aludtak 2 évig, hanem azóta sem alszanak, és millió probléma van, mert nem beszél csak kiabál és nehéz vele. És nem egyszermajdnem szétmentek, de túljutottak a nehezén. Ott a legkisebb az autista. És a gyerekek előtt boldog cukorszirup életük volt.
Én azt latom, hogy minden élet nehézséget a gyermekedre raksz, majd mented magad azzal hogy amúgy szereted. Az ilyet megérzik a gyerekek és egy életre megfelelési kényszerük lesz, mert érzik hogy tartoznak annyival hogy olyan boldoggá tegyék a szülőket mint ő előttük volt az életük.
Minden család élete megváltozik a gyerekek miatt. Csak van ahol a probléma összekovácsol van ahol nem elég erős a kapocs és nem bírja ki. Nem a Boldog béke időkben derül ki a házastárs valódi jelleme és ezt sokan nem akarják elhinni. Még egy nem autista gyermek is lehet olyan jellem aki fenekestül felforgatja a szülők életét. Nem bólogató kutyákat szülünk hanem egy önálló független személyiséget, akit onnantól bele kell építeni a meglévő családi szférába és ez magaval hozza hogy a család is kénytelen változtatni és a gyermek is idomul a család igényeihez. Az az apa amelyik a sírás miatt lelép, és nincs türelme 2 évig bírni a ritkább szexet, az nem csak egy autista hanem bármilyen gyermek mellől elment volna. Ezt kéne a sztoriban meglátnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!