Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sokan miért a gyereken spórolnak?

Sokan miért a gyereken spórolnak?

Figyelt kérdés
Mosható pelenka, használt ruha. Sőt van, aki a mosható pelenkát is használtan veszi, mert úgy olcsóbb.

2021. jún. 6. 11:45
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
86%

Igen összevárom a mosást, de ez nem egyenlő azzal, hogy áll a pelusban a 💩. Az megy le a vécén, a betétet pedig kezelem mosó szappannal. És nem, nem a pisitől büdös a dobós, hanem a cucctól ami beszívja. Az lesz büdös a pisitől.

Igaz az is, hogy nincs vele sok gond, az is hogy nem büdös és az is hogy jobb a baba bőrének. De nem fogom neked magyarázni. Úgyis azt hiszel amit akarsz. Én tapasztaltam ezeket te meg csak fél infókat szedsz a netről és azt hiszed el ami tetszik

2021. jún. 7. 11:11
 42/61 anonim ***** válasza:
24%

41 én nem is akartam győzködni senkit, nekem nincs energiám és idom mosipelusozni, tehát nalam ez a fő indok az eldobos mellett, bár hogy a sz@r nem büdös nekem ez továbbra is fanatikus.

Peace.

2021. jún. 7. 11:16
 43/61 anonim ***** válasza:
97%

De büdös a szar

Nem mondta senki hogy nem. Csak nem érzik úgy mert jobban zár. És tárolni még továbbra sem tárolom. De mondom én tapasztalom, te nem. Úgyse fogod elhinni mert nem akarod.

2021. jún. 7. 11:24
 44/61 anonim ***** válasza:
98%

"bár hogy a sz@r nem büdös nekem ez továbbra is fanatikus."

De, büdös, de lehúzod a wc-n. Mit nem értesz ezen?

Ha te végzed a nagydolgod is csak addig van büdös, míg le nem megy és ki nem szellőztetsz.

Míg az eldobható pelenkában tárolod a szart, a moshatóban nem.

Egyébként az eldobható pelenkából is ki kellene vakarni a szilárdat, még rá is van írva a csomagolásra, hogy anélkül mehet a kommunálisba.

2021. jún. 7. 12:00
 45/61 anonim ***** válasza:
96%

Nálunk még nem született meg a baba, de a szülésfelkészítőn is sok szó esett a mosható pelenkáról, illetve youtube videókon is azt látom, hogy a pelenka nedvszívó betétjére rátesznek egy "kakifogó" réteget, amit külön is lehet kapni, de állítólag a kimosott (eldobhatóként árult) popsitörlők is használhatók erre. Erre megy a kaka, pelenkázásnál ezt a kakával együtt lekapod, a kakát beledobod a vécébe, lehúzod, így annak már csak a csatornában lesz lehetősége szaglani.

A pisis pelenkát meg ízlés szerint különböző előkezelésekkel vagy anélkül lehet tárolni mosásig.

Tehát még egyszer: a kaka azonnal megy a vécébe, a pelenkát meg tárolod. A kaka felfogására szolgáló papírt meg kidobod, az egyéb anyagokat meg kezeled, ahogy tetszik.

2021. jún. 7. 12:49
 46/61 anonim ***** válasza:
100%
#45 csak egy kérdés, én nem az a válaszoló vagyok akivel itt "vitáztok", és én nem kötekszek csak érdekel: mi van a híg babakakival? Nem tudom de amit a kisfiam alól kiszedek az trutyis állag, a popsiját letörölgetni sem egy törlésmozdulat, a kaki pedig nem kiborítható.
2021. jún. 7. 13:02
 47/61 anonim ***** válasza:
95%
46. Ugyan nem 45 vagyok, de tapasztalt mosis. Az olyat szokták zuhannyal a vécébe lemosni. Amúgy ennek is egy részét felfogja a kakifogó. Még az anyatejes híg cuccnak is.
2021. jún. 7. 13:06
 48/61 anonim ***** válasza:
93%
Én anyatejeshez láttam külön anyatejes kakifogót, tekercsben van, vastag, jó nedvszívó cucc, gondolom ez jó a lágy széklethez is.
2021. jún. 7. 13:08
 49/61 anonim ***** válasza:
27%
Jol elkanyarodott mindenki.A téma nem a moshato pelenka vs eldobható...DE!ha már itt tartunk,nekem undi és macera a moshato.Nem a 80-as években vagyunk!Ne vissza fele fejlődjünk már.Ráadásul el nem tudom képzelni utazáskor meg nyaraláskor.Ott mossátok a szállodába?🤣
2021. jún. 7. 13:24
 50/61 anonim ***** válasza:
52%
#46 én vagyok a vitazos. Pontosan ezért kérdeztem én is, mert vannak ám gyerekek akik még 2 évesen is higat kakilnak. Pl.az én gyerekeim. De aztán rájöttem hogy ez a valaszoloknak nem jutott eszébe mert ez nem olyan gyakori.
2021. jún. 7. 13:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!