Sokan miért a gyereken spórolnak?
Igen összevárom a mosást, de ez nem egyenlő azzal, hogy áll a pelusban a 💩. Az megy le a vécén, a betétet pedig kezelem mosó szappannal. És nem, nem a pisitől büdös a dobós, hanem a cucctól ami beszívja. Az lesz büdös a pisitől.
Igaz az is, hogy nincs vele sok gond, az is hogy nem büdös és az is hogy jobb a baba bőrének. De nem fogom neked magyarázni. Úgyis azt hiszel amit akarsz. Én tapasztaltam ezeket te meg csak fél infókat szedsz a netről és azt hiszed el ami tetszik
41 én nem is akartam győzködni senkit, nekem nincs energiám és idom mosipelusozni, tehát nalam ez a fő indok az eldobos mellett, bár hogy a sz@r nem büdös nekem ez továbbra is fanatikus.
Peace.
De büdös a szar
Nem mondta senki hogy nem. Csak nem érzik úgy mert jobban zár. És tárolni még továbbra sem tárolom. De mondom én tapasztalom, te nem. Úgyse fogod elhinni mert nem akarod.
"bár hogy a sz@r nem büdös nekem ez továbbra is fanatikus."
De, büdös, de lehúzod a wc-n. Mit nem értesz ezen?
Ha te végzed a nagydolgod is csak addig van büdös, míg le nem megy és ki nem szellőztetsz.
Míg az eldobható pelenkában tárolod a szart, a moshatóban nem.
Egyébként az eldobható pelenkából is ki kellene vakarni a szilárdat, még rá is van írva a csomagolásra, hogy anélkül mehet a kommunálisba.
Nálunk még nem született meg a baba, de a szülésfelkészítőn is sok szó esett a mosható pelenkáról, illetve youtube videókon is azt látom, hogy a pelenka nedvszívó betétjére rátesznek egy "kakifogó" réteget, amit külön is lehet kapni, de állítólag a kimosott (eldobhatóként árult) popsitörlők is használhatók erre. Erre megy a kaka, pelenkázásnál ezt a kakával együtt lekapod, a kakát beledobod a vécébe, lehúzod, így annak már csak a csatornában lesz lehetősége szaglani.
A pisis pelenkát meg ízlés szerint különböző előkezelésekkel vagy anélkül lehet tárolni mosásig.
Tehát még egyszer: a kaka azonnal megy a vécébe, a pelenkát meg tárolod. A kaka felfogására szolgáló papírt meg kidobod, az egyéb anyagokat meg kezeled, ahogy tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!