Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sokan miért a gyereken spórolnak?

Sokan miért a gyereken spórolnak?

Figyelt kérdés
Mosható pelenka, használt ruha. Sőt van, aki a mosható pelenkát is használtan veszi, mert úgy olcsóbb.

2021. jún. 6. 11:45
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
79%
A mosipelus elég drága, nem?
2021. jún. 6. 11:46
 2/61 anonim ***** válasza:
81%
Nem drága a mosható pelenka ahhoz képest, hogy mennyibe kerül egy gyerekre kb 2,5-3 éves koráig az eldobható.
2021. jún. 6. 11:47
 3/61 anonim ***** válasza:
84%

A mosható is drága,de aki ilyet használ leginkább környezetvédelmi okból teszi és jobb a baba bőrének mert vegyszermentes.

Használt ruha..mégis minek kellene újakat venni egy babának? Hamar kinövi,utána összekeni,kiszakítja etc. Nyilván nekünk is van pár új,szebb darab ha megyünk védőbe vagy dokihoz, de itthonra teljesen jó a tesóm fiainak ruhái. Ha már ovis lesz meg iskolás,akkor nem fogok spórolni rajta.

2021. jún. 6. 11:52
 4/61 anonim ***** válasza:
81%

Nem spórolok, ellenben környezettudatos próbálok lenni.

Nem támogatom a fast fashiont, magamnak is használt ruhát veszek... sokszor még címkések. Egy 56-os bodyt meg szerintem "vétek" újonnan venni többezerért, mikor jó ha 2x lesz a gyereken. Nagyobb gyerkőcre szintén egy csomó címkés ruhát veszek turiban. :)

Mosipelust mondjuk nem használok, szerintem macerás, de lebomló pelust veszünk a sima helyett. Ugyanis a sima pelenkák sem épp a lebomló anyagok táborát erősítik.

2021. jún. 6. 11:53
 5/61 anonim ***** válasza:
80%

Ezt inkabb környezettudatosságnak hívnám, mint spórolásnak.

Egyébként szerinted mi a baj egyikkel és másikkal, fejtsd már ki.

Tök felesleges új ruhát venni, ha találsz neki jó állapotú használtat, amit ugyis 2-3x hord majd.

Mosi pelusba pedig úgyis betétet raksz, teljesen jó abból is a használt. Nem kevésbé higienikus.

2021. jún. 6. 11:53
 6/61 anonim ***** válasza:
82%
Ez nem spòrolàs, hanem környezettudatossàg. Ha jò mèg valami, akkor minek dobnàk ki, jobb tovàbbadni. Magamnak is veszek hasznàlt ruhàt, a gyereknek is. A moshatò pelenka sajnos nekünk nem vàlt be, utòlag jöttem ra, hogy màs fazon lett volna a nyerő. Amit vettem, azt e-bayen, hasznaltan szereztem be. Nem problèmàztam azon, hogy hasznàlt.
2021. jún. 6. 11:54
 7/61 anonim ***** válasza:
66%
A mosipelus szerintem is környezettudatosság, nem spórolás. A használt ruha viszont csak akkor ez a kategória, ha magának is azt vesz az ember.
2021. jún. 6. 11:57
 8/61 anonim ***** válasza:
14%
Én biztos nem adnám kétszer ugyanazt a pelenkát a gyerekre. Igénytelenség netovábbja.
2021. jún. 6. 12:00
 9/61 anonim ***** válasza:
89%

"Én biztos nem adnám kétszer ugyanazt a pelenkát a gyerekre. Igénytelenség netovábbja."

Te eldobható bugyit használsz?

2021. jún. 6. 12:02
 10/61 anonim ***** válasza:
87%

8-as miért kellene 2x ugyanazt a pelenkát adni a gyerekre?

A mosható pelenka egy külső részből áll, meg egy betétből, amit kimosol. Senki nem a szaros pelenkát adja vissza a gyerekre.

2021. jún. 6. 12:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!