Sokan miért a gyereken spórolnak?
A mosható is drága,de aki ilyet használ leginkább környezetvédelmi okból teszi és jobb a baba bőrének mert vegyszermentes.
Használt ruha..mégis minek kellene újakat venni egy babának? Hamar kinövi,utána összekeni,kiszakítja etc. Nyilván nekünk is van pár új,szebb darab ha megyünk védőbe vagy dokihoz, de itthonra teljesen jó a tesóm fiainak ruhái. Ha már ovis lesz meg iskolás,akkor nem fogok spórolni rajta.
Nem spórolok, ellenben környezettudatos próbálok lenni.
Nem támogatom a fast fashiont, magamnak is használt ruhát veszek... sokszor még címkések. Egy 56-os bodyt meg szerintem "vétek" újonnan venni többezerért, mikor jó ha 2x lesz a gyereken. Nagyobb gyerkőcre szintén egy csomó címkés ruhát veszek turiban. :)
Mosipelust mondjuk nem használok, szerintem macerás, de lebomló pelust veszünk a sima helyett. Ugyanis a sima pelenkák sem épp a lebomló anyagok táborát erősítik.
Ezt inkabb környezettudatosságnak hívnám, mint spórolásnak.
Egyébként szerinted mi a baj egyikkel és másikkal, fejtsd már ki.
Tök felesleges új ruhát venni, ha találsz neki jó állapotú használtat, amit ugyis 2-3x hord majd.
Mosi pelusba pedig úgyis betétet raksz, teljesen jó abból is a használt. Nem kevésbé higienikus.
"Én biztos nem adnám kétszer ugyanazt a pelenkát a gyerekre. Igénytelenség netovábbja."
Te eldobható bugyit használsz?
8-as miért kellene 2x ugyanazt a pelenkát adni a gyerekre?
A mosható pelenka egy külső részből áll, meg egy betétből, amit kimosol. Senki nem a szaros pelenkát adja vissza a gyerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!