Kisgyerekes anyukák ti ebből hogy spórolnátok?
Milyen gyogyszer kerül havi 8000be? Nem lehet ra kedvezményt kérni?
Tankolást hanyagolnam, járnék gyalog/busszal/biciklivel. Nagy tételben vásárolj akciós élelmiszert es próbálj tobb napra főzni.
Csak azt tudom erre írni, hogy két gyerekre 100.000ft-volt rezsi-kaja-ruházkodás-szórakozás elég sokáig nálunk, és élünk:D
Írd össze mik legyenek a kaják, és csak azt vedd meg, nagyon mást ne, ezen nem csúszik el a pénz akkor, hogy hű ez is az is amaz is dejó. Listás vásárlás.
Olcsó, de néha sokkal jobb tisztítószerek használata. Akciósan megvenni a kozmetikai cuccokat, nagyobb tételben-enni nem kér.
hát ha a magyar átlagot vesszok ez nem kevév ''költőpénz''.simán ki lehet belőle jönni
csak max 2-vel kevesebb program marad mint eddig.boldog is lennék ha nekem ennyi maradna mindent kifizetve a pénztárcámba :)
Eddig magasabb szinten éltetek ezért írod,hogy most spórolni kell majd.De szerintem ennyi pénzből simán ki lehet jönni spórolás nélkül.Nézd meg eddig mik voltak a "fölösleges" kiadások minden területen és mondjatok le néhány dologról.Nem tudom eddig mennyit kellett beosztani,de ennyi pénzből azért lazán ki lehet jönni.
Nekünk ennél kevesebb marad és 2 gyerek van.
Oké,konkrétan.Én pl turiban sokszor veszek jó ruhákat,vagy netről használtan.
Kozmetikumokra próbálok minimálisat költeni,de mondjuk ez elvi dolog is,vegyszert pl nem használok csak ecetet és a folyékony mosószert is én készítem mosószappanból,teljesen jó és nagyon olcsó!
Kajában is sokat lehet fogni,ha az ember nem "ész nélkül" vásárol,hanem megnézi mit vesz,és nem dől be a reklámoknak,mert pl a sajátmárkás dolgok sokszor ugyan olyan jók mint a márkásak és jóval olcsóbbak.
És vannak még a programok,nem tudom miket csináltok ami fizetős,de ezeket is lehet ritkítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!