Beadnátok bölcsibe vagy spórolnátok?
Én inkább spórolnék,csökkenteném a kiadások,és élnék abból ami van,azt osztanám be jól.
Ha beadod 1 évesen nagyon sok mindenről lemaradsz,amit már később nem tudsz visszahozni!
Az autó,a nyaralás stb..,nem pótolják a gyermekeddel eltöltött értékes és boldog perceket!Ezt ne feledd!!
Nem lenne semmi baj a lelkének, ha egyévesen bölcsibe menne. Csak ma hiszik azt az anyák, hogy a gyerekeknek 3 éves koráig szükséges van az anya állandó jelenlétére.
Nagyanyáink már 4-5 hónaposan vitték bölcsibe a gyereket, és mindegyik egészséges lelkületű felnőtt lett. Sőt! akkor sokkal kevesebb volt az elkényeztetett, kezelhetetlen gyerek, mint ma.
Egyrészt nem lenne baja, ha visszamennél dolgozni, DE szerintem ha te nem vagy teljesen biztos a dologban azt ő is megérzi és téged is marni fog a bűntudat.
A bölcsivel az a baj, hogy gondolom jóval előre jelezni kell, hogy vinnéd... mert egyébként én azt mondanám várj egy picit a döntéssel, kezdjetek el közösségbe járni, játszóterezni, stb és meglátod milyen habitusú a babád, simán lehet, hogy ha nem is egy, de 1,5 évesen már a legapróbb bűntudat nélkül tudod beadni, mert látod rajta, hogy jól elvan nélküled.
Amúgy ha tudsz 4 vagy 6 órában dolgozni, akkor én az égegyadta világon semmi problémát nem látok azzal, ha egyévesen bölcsibe megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!