Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti beadnátok így óvodába?

Ti beadnátok így óvodába?

Figyelt kérdés
Kisfiam januárban tölti be a 3. évét,jelenleg még nem szobatiszta. Januárban születne meg a kistesó. Gondolom egy időben nagy trauma lenne ez a két dolog neki. Meg minden nyavaját haza hozna az oviból kezdetben. Halasszam el szeptemberre az ovikezdést és addig maradjon itthon?
2013. júl. 14. 00:45
1 2
 1/19 anonim válasza:
77%
nem, elöbb tanitsd meg hogy legyen szoba tiszta s utána
2013. júl. 14. 00:50
 2/19 anonim ***** válasza:
91%

Nem bántásból. Szerintem te nem is akarod, hogy oviba menjen, tehát mindenkinek jobb, ha otthon marad jövő szeptemberig.

A kistesó, ha helyesen kezeled és felkészíted, egyáltalán nem kell, hogy traumát okozzon neki.

2013. júl. 14. 00:52
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
Nem veszik be oviba amíg nem szobatiszta.Ez alapszabály.
2013. júl. 14. 01:10
 4/19 A kérdező kommentje:
Simán mehetne oviba részemről,délben úgyis el kell hozzam,meg szereti a gyerektársaságot,feltalálja magát. A terv az lenne,hogy idén szeptemberben kezdené az ovit,de félek addig nem lesz szobatiszta,erőltetni meg nem akarom.
2013. júl. 14. 01:13
 5/19 A kérdező kommentje:
Igen,tudom.
2013. júl. 14. 01:16
 6/19 anonim ***** válasza:
67%
ó rengeteg gyerek pont az ovi előtt lesz szobatiszta.az enyém is akkor lett az. én otthon tartanám, szerintem is sok az a két trauma neki. és az én gyerekem is élvezi a gyerektársaságot, de akkor is jobb ha még egy kicsit otthon van veled szerintem
2013. júl. 14. 05:28
 7/19 anonim ***** válasza:
66%
SZerinted add be most bölcsibe ott maradhat amíg nem lesz szobatiszta aztán mehet az oviba.
2013. júl. 14. 05:59
 8/19 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem a nagyobb kérdés a kistesó és a téli betegségek. A szobatisztaság meg vagy összejön, vagy nem.

Én inkább várnék. Nagyon félteném a babát a betegségektől.

2013. júl. 14. 06:52
 9/19 anonim ***** válasza:
69%

Már felvették az oviba? Amúgy 2014 szeptemberétől lesz 'kötelező' az ovi a 3 éveseknek.

Nálunk nem veszik fel a 2 éveseket oviba, pláne nem a pelusosokat. Még fél napra se. Vidd inkább korának megfelelő helyre. Bölcsi vagy játszóház.

2013. júl. 14. 06:54
 10/19 anonim ***** válasza:
67%
Tuti nem adnám, főleg hogy te is otthon leszel, tudsz vele foglalkozni.
2013. júl. 14. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!