Ti beadnátok így óvodába?
Figyelt kérdés
Kisfiam januárban tölti be a 3. évét,jelenleg még nem szobatiszta. Januárban születne meg a kistesó. Gondolom egy időben nagy trauma lenne ez a két dolog neki. Meg minden nyavaját haza hozna az oviból kezdetben. Halasszam el szeptemberre az ovikezdést és addig maradjon itthon?2013. júl. 14. 00:45
1/19 anonim válasza:
nem, elöbb tanitsd meg hogy legyen szoba tiszta s utána
2/19 anonim válasza:
Nem bántásból. Szerintem te nem is akarod, hogy oviba menjen, tehát mindenkinek jobb, ha otthon marad jövő szeptemberig.
A kistesó, ha helyesen kezeled és felkészíted, egyáltalán nem kell, hogy traumát okozzon neki.
3/19 anonim válasza:
Nem veszik be oviba amíg nem szobatiszta.Ez alapszabály.
4/19 A kérdező kommentje:
Simán mehetne oviba részemről,délben úgyis el kell hozzam,meg szereti a gyerektársaságot,feltalálja magát. A terv az lenne,hogy idén szeptemberben kezdené az ovit,de félek addig nem lesz szobatiszta,erőltetni meg nem akarom.
2013. júl. 14. 01:13
5/19 A kérdező kommentje:
Igen,tudom.
2013. júl. 14. 01:16
6/19 anonim válasza:
ó rengeteg gyerek pont az ovi előtt lesz szobatiszta.az enyém is akkor lett az. én otthon tartanám, szerintem is sok az a két trauma neki. és az én gyerekem is élvezi a gyerektársaságot, de akkor is jobb ha még egy kicsit otthon van veled szerintem
7/19 anonim válasza:
SZerinted add be most bölcsibe ott maradhat amíg nem lesz szobatiszta aztán mehet az oviba.
8/19 anonim válasza:
Szerintem a nagyobb kérdés a kistesó és a téli betegségek. A szobatisztaság meg vagy összejön, vagy nem.
Én inkább várnék. Nagyon félteném a babát a betegségektől.
9/19 anonim válasza:
Már felvették az oviba? Amúgy 2014 szeptemberétől lesz 'kötelező' az ovi a 3 éveseknek.
Nálunk nem veszik fel a 2 éveseket oviba, pláne nem a pelusosokat. Még fél napra se. Vidd inkább korának megfelelő helyre. Bölcsi vagy játszóház.
10/19 anonim válasza:
Tuti nem adnám, főleg hogy te is otthon leszel, tudsz vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!