Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Beadnátok ovódába 3évesen a...

Beadnátok ovódába 3évesen a gyermeketeket, ha a kistesóval otthon vagytok?

Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 01:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
igen, nem feltetlenul arrol szol az ovi hogy tudsz-e ra vigyazni, hanem arrol hogy a gyerek szokja az idegeneket, a tarsasagot, a foglalkozasokat, ami eleg fontos szerintem ahoz hogy ne legyen a kesobbiekben elviselhetetlen, figyelemzavaros iskolas vagy esetleg felnott. szerintem legalabb is
2009. szept. 30. 04:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Én is be fogom adni mihelyt lehet.Szüksége van a gyerekek társaságára.
2009. szept. 30. 04:31
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ez gyerek függő(meg az hogy felveszik-e?).Ha a gyerkőcöd érett már az óvódára akkor szerintem érdemes legalább fél napra beadni,szuper dolgokat csinálnak ott a gyerekek.Gyurmáznak,rajzolnak bábokat készítenek stb...

Ráadásul ebben a korban már unalmas lehet neki,hogy a kistesóhoz "kell"alkalmazkodni,és a szülőnek is nehéz két különböző korú gyereknek megfelelő programot csinálni!

2009. szept. 30. 07:22
 4/11 anonim ***** válasza:
72%

Én beadnám. Be is szeretném, csak nálunk momentán olyan "okos" rendszer van hogy ha itthon vagyok a kicsivel, akkor a nagyot nem veszik fel addig közösségbe. Pedig ez akkora baromság. Nem lepasszolni szeretném, és úgyis csak délig lenne ott, hanem egyszerüen halálra unja magát már velünk.

Látni rajta hogy élvezi ha más emberek között lehet, itthon ugyanazokkal a dolgokkal feleannyira se tudom lekötni, mint az oviban pl.

Szóval én beadnám.

2009. szept. 30. 07:38
 5/11 anonim ***** válasza:

Igen, Én 2 évesen adtam be egy magán bölcsibe, ami a legjobb döntésem volt. Nekem lett hirtelen egy állás lehetőségem, amit nem volt szabad kihagynom. Kisfiam egyre gyakrabban kereste gyerekek társaságát, nem tudtam otthon úgy lekötni, néha unatkozott, így a bölcsi legjobb döntésem volt. Úgy szeretett járni, volt, hogy nem akart hazajönni, ill. a bölcsis nénit haza akarta hozzni.

Szerintem egy 3 éves gyereknek oviban a helye. Megtanulja a közösséget elfogadni, szabályokat betartani...

2009. szept. 30. 08:00
 6/11 anonim ***** válasza:
Gyerektől függ. Ha igényli a társaságot akkor igen. De bölcsibe nem, úgyhogy otthon vagyok. Az gáz.
2009. szept. 30. 08:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Bersze beadnám és be is adom, a kistesója akkor lesz 1 éves, de szerintem unalmában csak szétszadizná, mivel imád gyerekek között lenni, de délben elhozom.
2009. szept. 30. 12:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Be is fogom adni, ha lehet, de ahogy már előttem is írták, nálunk is az van, hogy sok a gyerek és ha itthon vagyok, nagy valószínűséggel nem veszik fel.
2009. szept. 30. 15:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Beadnám.De gyerekfüggő a dolog.(ébéd után haza hoznám)
2009. szept. 30. 18:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Igen, egyébként az én lányom most kezdte a bölcsit és decemberben szülök.

Ő ilyen típus, mindig gyerekek közt volt és van, és itthon 1 óra után már unja magát és hisztizik, hogy menjünk, még így is, hogy bölcsis és fél 2 re járok érte. 3kor már menni kell vele a játszótérre, mert követeli.

Igaz mostanság már előbb megunja és haza akar jönni 5-6 körül.Szerintem addigra fárad el és akkor már csendre vágyik.

Nekem is nagy dilemmám volt, hogy menjen-e, de úgy érzem most jobb így, bár nekem hiányzik.

Ha meglesz a tesó meg lehet ki kell vennem, ha kell a hely másnak, de ez még nem biztos, na akkor nem tudom mi lesz, mert a legnagyobb hidegben még ki sem tudom vinni a pici miatt.

De pozitív vagyok és meg fogjuk oldani:-)

2009. okt. 1. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!