Elmennetek ugy nyaralni hogy otthon hagynatok negy-illetve masfel eves gyermeketeket? (A kor nem lenyeges ennyi idosek a gyerekek akikrol szo van)
Gyerekek előtt nagy utazók voltunk. Gondoltam idén nyáron menjünk el Olaszországba ketten. Aztán rájöttem, hogy kb. percenként telefonálnék mi van velük. Nem bírnám ki.
Amúgy én is ismerek ilyen párocskát, akiknél gyerek minden hétvégén mamánál volt, értsd szombat-vasárnap, meg ide megyünk meg oda megyünk ketten csak gyerekkel nem.
Egészségükre ha bírtak jól szórakozni, pedig hidd el én elég laza vagyok, de valahogy ez nem megy...
(Amúgy úgy tudom most ez a párocska válófélben vannak.)
Igen, elmegyünk. Legközelebb a hónap végén úgy, hogy két éjszakát leszünk távol. Majdnem kettő és és közel 4 évesek a lányink.
Nekünk nagyon fontos a kapcsolatunk szempontjából, hogy kettesben is legyünk, gyerekek nélkül, és töltődjünk. Szuper nagyszülők vannak, így ez lehetséges is. Hetente egyszer délután kb. 3 órára kettesben vagyunk, és évente 2x ez a két-három nap kikapcsolódás.
Nagyon jót tesz nekünk, és a gyerekeknek is. Ettől nem szeretjük őket kevésbé.
Ők is tanulják az önállóságot, mellette nagyi szuperül "kényezteti őket", és nagyon szeretem, ahogy a nyakunkba csimpaszkodnak, amikor haza érünk. :o)
Az hozzá tartozik, hogy a nagyot 2,5 évesen hagytuk először otthon, a picit meg a naggyal együtt amikor 19 hónapos volt. Pedig még szopizott is akkoriban, de ez sem volt gond, mert amikor haza értünk, akkor folytatta szépen.
Picit az az érzésem, hogy Neked a Kréta fáj, de ne legyen igazam...
Nekünk sincs pénzünk, általában valamilyen egyházi jellegű szállásra megyünk, mert panzióra nem futná, és csak20-30 km-re otthonról, de ez nem számít.
Van aki így gondolja van aki úgy. Nem biztos hogy az egyik anya jobb mint a másik. Minden gyerek más. Van aki bírja a húzzák vonják van aki nem és megkeseríti a nyaralást és az egész egy pénzkidobás. Ha nagyiéknál jól érzik magukat akkor mi a baj? A tengerparton 2 eleven gyerek úgy sem marad a napernyő alatt és akkor mi értelme az egésznek ha az apartmanba ülnek?
Próbáljatok már meg nem ítélkezni mint hanem végiggondolni dolgokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!