Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elmennetek ugy nyaralni hogy...

Elmennetek ugy nyaralni hogy otthon hagynatok negy-illetve masfel eves gyermeketeket? (A kor nem lenyeges ennyi idosek a gyerekek akikrol szo van)

Figyelt kérdés
Nem rolam van szo,ferjem munkahelyen vitatema volt,az egyik kollegank elutazott Kretara a felesegevel,otthon hagyva a ket gyerkocot...Nekem is ketto van,egy ket eves es egy tizenharom eves,van veluk eleg gond,a nagyobbik kamaszodik a kicsi dackorszakat eli de semmi penzert nem mennek el nyaralni nelkuluk.
2011. jún. 7. 15:07
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
15.14-es:nem vitat nyitottam,mert latom probalkozol a szurkalassal,gozod nincs hogy hogy allok anyagilag,nem is irom le mert akkor nagykepunek fogsz titulalni...Maradjunk annyiban hogy a nagyfiam latott nehany tengerpartot.(a kicsi majd ezutan).Nekunk hal" Istennek nem kell ilyes fajta feltoltodes mert minden rendben van a kapcsolatunkban es a gyerekek minden nap a nyakunkba ugranak...Meg egyszer:NEM vitazni szeretnek hanem velemenyeket!Koszi.
2011. jún. 7. 15:25
 12/19 anonim ***** válasza:
33%

Miért akarnálak szurkálni, nem is ismerlek? De valami miatt mégiscsak beleírtad a kérdésbe azt a Krétát, mert fontos volt Neked. És mint írtam, ezek szerint tévedtem.

Nem bántásnak szántam.

2011. jún. 7. 15:31
 13/19 anonim ***** válasza:
54%
Nem hiszemhogy rosszabb az aszülö aki e gyerekei náélkül megy el nyaralni pár napra.Biztos elmennek eggyütt is,és ha vannak nagyszülök testvérek akik ezt beválaják akor miért ne.Voltunk ugy nyaralni hogy 3 napig barátokkal voltunk és a negyedik nap hazamentünk a gyerekekért és visszamentünk még 4 napra.Voltunk ketten is és a kislányunkkal is.
2011. jún. 7. 15:32
 14/19 anonim ***** válasza:
51%
kérdező, te ugyan úgy ítélkezel! az én kapcsolatom is tökéletesen rendben van, a gyerekem minden nap a nyakamba ugrik, de nekünk igenis van igényünk kettesben töltött időre is. nektek nincs, ezzel sincs semmi baj, tiszteletben tartom a véleményed, de nem ettől leszel jobb anya. ha egyáltalán létezik olyan, hogy "jobb anya"....
2011. jún. 7. 15:48
 15/19 A kérdező kommentje:
Olvasd mar el a kerdest meg egyszer!Van benne olyan hogy elitelem azt a szulot aki otthon hagyja a gyereket?Lehet nem fogalmaztam eleg tisztan de egyaltalan nem itelem el csak mas a velemenyem,az hogy odairtam hogy hova mentek az illetok,hat sajnalom ha irigyseget sugall.Ha egyszer oda mentek.
2011. jún. 7. 15:59
 16/19 anonim ***** válasza:
66%

Hú ez nagy dilemma és én is kapok hideget meleget, mert el szeretnénk menni kettesben a férjemmel külföldre és remélem sikerül is ha Isten is úgy akarja. Felsorolom az okokat amiért nem visszük a 2 évesünket.

1, Szükségünk van hogy kettesbe legyünk.

2, ez lesz a nászutunk

3, a gyerekem nem bírj a gyűrődést nagyon nyűgös típus.

4, nem szívesen vinném külföldre a gyereket, félek hogy ott lesz beteg, megfázik a repülőn mert nyomatják a légkondit mint állat stb...

5, anyukám fiatal, nagyon imádják egymást, teljes biztonsággal hagyom rájuk

6, az elkövetkezendő években esélyünk nem lesz ilyen kaliberű nyaralást tenni, max belföld és nagyon kevés időre

7, Mi ilyen beállítottságúak vagyunk, a gyerek is jól elvan nélkülünk és én is kibírok nélküle egy hetet. Nagyon fog hiányozni az biztos, de én olyan típus vagyok aki ki tud kapcsolódni.

Őszinte voltam.

2011. jún. 7. 17:04
 17/19 anonim ***** válasza:
41%

Én simán, de persze kell azért egy családi nyaralás is, de nekem van rá igényem, hogy legyen külön "felnőtt" nyaralás is.

Mondjuk nekem "csak" egy gyerekem van, de itt asszem nem releváns, hogy hányan vannak. Tavaly is voltam a Balatonon a barátaimmal 3 napot, a fiam addig anyukámnál volt, én nagyon jól éreztem magam, ő meg a maminál tök jól elvolt, amúgy is szokott olykor ott lenni, hiszen azért szoktam csinálni magamnak olyan programokat, amikre nem lehet gyerekkel menni.

2011. jún. 7. 19:39
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

nálunk kicsit fordítva van

a nagyi viszi el őket nyaralni :-)) 1-2 hétre

de van együtt nyaralás is

de igen elmennék mert fontos h nem csak a gyerek hanem mi is a párommal ki tudjunk kapcsolódni töltődni

bár most h a legkisebb 5 hónapos idén ö velünk pihizik de majd jövőre :-)

és havonta egy hétvége a miénk legalábbis az éjszakai része ennyi nekünk is jár :-)

2011. jún. 7. 22:45
 19/19 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat.
2011. jún. 8. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!