Babátokkal otthon lévők engeditek e nagyobbik
gyermeketeket oviba ebben az infuenzás időszakban?
Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 14:59
1/8 anonim válasza:
naá. Nekem is könnyebb egy gyerekkel, meg nekik is jobb közösségben. Majd ha beteg lesz itthon marad. megelőzésnek pedig vitamin, gyümölcs.
2011. jan. 27. 15:00
2/8 anonim válasza:
persze, a boltból is haza lehet hozni az influenzát meg bármit. Sőt apa is hazahozhatja.
2011. jan. 27. 15:00
3/8 anonim válasza:
Persze! Az influenzát bárhonnan összelehet szedni, mivel cseppfertőzéssel terjed.
2011. jan. 27. 15:05
4/8 anonim válasza:
Muszaj is, mert nagycsoportos,nem hianyozhat, csak ha beteg. 10 napot igazolhat a szulo.
2011. jan. 27. 15:06
5/8 A kérdező kommentje:
Ma voltunk a gyermekorvosnál a gyerekekkel (lábadoznak egy léguti megfázásból) és ő mondta,hogy azt javasolja,hogy ne engedjem a nagyobbikat oviba,mert csak hazahozza a betegséget és különben nagyon veszélyes és szövődményes ez a mostani influenza,ő is a napokban sok ilyen esetet lát.
Én úgy döntöttem hallgatok rá.
Valójában nem tudom reálisan felmérni mekkora veszélynek teszem ki a gyerekeket,ha engedném a nagyot oviba.
Persze ha most dolgoznék nem nagyon lenne lehetőségem rá,hogy a nagyobbikat itthon tartsam,sőt biztosan mennie kellene.
2011. jan. 27. 15:12
6/8 anonim válasza:
Nekem most kezdte szerdán újból a nagyobbik a bölcsődét, egy szóval sem mondta a gyerekorvos, hogy inkább tartsam itthon, pedig tudja, hogy simán megtenném és meg is tudnám tenni, ha azt javasolná.
2011. jan. 27. 15:16
7/8 anonim válasza:
Szerintem jól teszed! Ha megteheted tartsd otthon a nagyot. Nekem a "nagy" 2.5 éves szobatiszta 2 éves korától, az óvónénik fűztek, hogy adjam be, mert kevés a gyerek. Na jó pofák gondoltam, ezért adjam be? Nem marad le semmiről. A kicsi 3 hetes lesz holnap, de olyan jó összebújni velük. Ráadásul reggel se kell kiugrasztani senkit az ágyból, lustálkodhatunk nyugodtan
2011. jan. 27. 15:20
8/8 anonim válasza:
Én engedem, soha nem tartott vissza az sem, hogy a kicsi folyamatosan beteg volt, mert gyakorlatilag nem működik az immunrendszere.
Én külön kezelem őket, nem a nagy akart kistesót, pláne nem beteget- miért büntetném őt azzal, hogy nem engedem oviba? Független attól, hogy ő nagyon jól el lenne itthon és szeret is itthon lenni. Én hiszem, hogy az ovi nem gyerekmegőrző, hanem egy jó hely, ahol csak hasznosat tanulhat. És fontos a számára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!