Beadnátok úgy a gyereket óvodába, hogy a kicsivel még otthon vagy?
Én is beadom szeptembertől a fiamat,3 éves,kell neki a gyerektársaság.A kislányom másfél éves,én is még itthon leszek vele.Nekem is picit "rossz" hogy a fiacskám ezentúl majd nem lesz mindig velem,meg féltem is,de ennek ez a rendje.Meg közel is lesz,mert az ovi itt van a szomszédunkban,csak át kell sétálnunk,az ablakon kinézek és látom az udvart. :)
Régebben én is azt mondtam,hogy ameddig itthon vagyok a picivel,addig a fiam is maradhat,nem muszály óvódába mennie,de ma már másképp vélekedek,mert látom rajta,hogy amilyen eleven és életerős,mi már nem vagyunk elég társaság neki,meg a kintlét a mindene és én nem tudok állandóan lent lenni vele,sétálni,mert itthon is el kell végezni,meg kaja is kell hogy legyen.
1 szónak is száz a vége:ne legyen lelkiismeretfurdalásod,egyetértek az előttem szólókkal,hogy könnyebb lesz valamivel neked is egy gyerkőccel és bizony ez nem hátrány,főleg hogy több időt is tudsz rá szánni!Én is alig várom,hogy a lánykámmal legyenek egy kis csajos napjaink. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!