Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Beadnátok úgy a gyereket...

Beadnátok úgy a gyereket óvodába, hogy a kicsivel még otthon vagy?

Figyelt kérdés
Novemberben lesz 3 éves a lányom,lehetőségünk van rá,hogy szeptembertől elkezdje az ovit.Közben a kicsivel,aki 13 hónapos amúgy még itthon vagyok.Ti beadnátok?Én heti egy-két napra gondoltam,hogy azért biztos neki is jobb lenne,ha gyerekek között lenne,mert nem igazán van vele egy idős gyerek baráti körben... De olyan lelkiismeret furdalásom van emiatt... :(
2010. aug. 11. 23:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én beadtam, már tavaly kiscsoportos volt, szerette a gyerektársaságot, de ott aludni nem akart, nem is erőltettem, hiszen itthon vagyok a tesóval, nomeg reggeli elválással is gondok voltak. Aztán kiderült, hogy mivel júliusi évvesztes, így most megint kiscsoportos lesz, remélem már idén jobban fog neki tetszeni. Imád gyerekek között lenni, csak az elválással vannak gondok.
2010. aug. 12. 08:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Nálunk a kicsi még csak 7 hónapos, szóval még jó ideig itthon leszek vele, de a nagyot beadom szeptembertől én is. És egész napra, nem csak délig. ( ha minden jól megy majd) Mert ha nem aludna ott, akkor pont akkor kéne elhoznom, amikor a kicsi ebédel. Már nagyon várom, pont most kezdődik a kicsinél a kúszós- mászós korszak és így jobban tudok majd rá figyelni. Remélem a nagynak is tetszeni fog. Biztos, mert imád a kortársakkal játszani a játszótéren. És már most "felnéz" az ovónénikre, pedig még nem ismeri őket, csak meséltem róluk, hogy majd sok mesét, meg dalt fognak tanulni stb.
2010. aug. 13. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!