Beadnátok a gyerkőcötöket bölcsibe fél napra, ha nincs munkahelyed, otthon vagy?
Én pont ugyan ilyen okból járatom a lányomat heti 2 napot, igaz ez nem állami hanem magány bölcsőde - tehát sokkal rugalmasabbak.
Azt éreztem hoyg én már kevés vagyok neki.
Ellenben nem viszem minden nap, hoyg az alapvető dolgokat azért tőlem tanulja meg, és a maradék napokon szuperül elmókázunk.
Ha neki jó, és van rá lehetőségd, akkor vigyed.
Hozzáteszem,a háztartás is egész másképp fest mióta jűr a lányom pedig csak 2 napról van szó.
Tényleg az a lányeg,hogy neki jó legyen!
Arra azért figyelj, hogy ne egy dolgozó szülő elől "vedd el" a helyet, akinek létszükség lenne, hogy ott maradjon a gyerek.
Sokan ilyenkor írnak egy papírt a munkaadóval, hogy x órában dolgozik, és kézcsókom. Aztán meg csodálkoznak, hogy ha közutálatnak örvendenek.
Tudom, tudom, rosszindulatú vagyok, és nem is tervezted, de tény, hogy a legtöbb bölcsiben nagy a túljelentkezés.
Mi ezt egyébként baba-mama klubban, szülőkkel oldottuk meg, volt, hogy 4 kisgyerek is itt bújócskázott nálunk, szóval nem kell feltétlen bölcsibe vinni a gyerektársaságért.
Az enyém járt 2 éves korától, hétfőtől péntekig, egész nap rendesen, ahogy a többi gyerek.
Csak előnye származott belőle!
Ha felveszik úgy is hogy nem dolgozol,akkor én vinném.
Nekem most kezdte a fiam a bölcsit 2 éves, és már nagyon bánom, hogy nem vittem korábban, mert én is láttam rajta, hogy néha kevés vagyok neki. A gyerektársaság csak előnyére válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!