Kisgyerekes anyukák, ti is betegesebbek lettetek mióta közösségbe jár a gyereketek?
17 hós a fiam, 2 hónapja jár bölcsibe. Azóta összeszedett 1 hörghurutot,aztán rotát,amivel kórházban is voltunk, utána egy egynapos hányást,majd most megint a rotát vagy calicit szerintem, mert pénteken egész du.hányt tegnap 3szor ment a hasa,ma pedig 1 szer.
Reggel én is enyhe hányingerre keltem,fehér a nyelvem,nincs étvágyam.
Ezen kívül az elmúlt két hónapban egy náthán és két torokgyulladáson estem át.
Az elmúlt 5 évben nem voltam ennyit beteg,mint most...
Akkor nem csak velem van ez igy... Én már elgondolkodtam,hogy mi a fenétől esek két hetente egyik betegségből a másikba, amikor régen irodában dolgoztam, és évente 1szer ha beteg voltam...
Ezek szerint elképzelhető,hogy az itthonlét, azaz hogy nem nagyon járok közösségbe gyengiti az immunrendszert? Elszokik a hétköznapi baciktól?
1.vagyok.
Pár hónap és megedződsz, nyugi :-). Én is irodában dolgozom és évente 1x voltam náthás, hát most bepótoltam :-).
Kedves 2! Ha tudtam volna, hogy ennyire betegesek leszünk, máshogy csináltam volna. Nekem nagyon rendes főnököm van, de nem mindenki ennyire szerencsés, hogy hol a gyerek beteg, hol az anya.
én teljesen kidőltem. idén télen 6 antibiotikumos kezelésem volt és még jópár vírusos...
influenza, megfázások, mandula/torok/hörgő gyulladások... viszont a melóból azért nem hiányozhatok mert beteg vagyok, hisz a gyerek miatt sokat vagyok itthon. így nem pihentem ki és 2 hónap kényszerpihenő lett a vége, szövődménye agy kis megfázásnak tüdőgyulladás lett...
pihenj sokat és szedj vitaminokat, sportolj és egészségesen étkezz, nagyon fontosak most ezek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!