A szerencsétlenség, a rossz élet öröklődhet szülőről gyerekre?
Az én anyámba soha senki nem volt szerelmes, 30 évesen vesztette el a szüzességét, apámmal. Ők csak azért jöttek össze, hogy ne legyenek egyedül.
Mióta megszülettem, nem találom a helyem sehol. Mindenhol kilógok a sorból. Oviban sose barátkoztak velem, iskolában nagyon sokszor kiközösítettek, nem volt soha párom, mindig egyedül voltam. 25 éves koromban vesztettem el a szüzességemet, csak azért, mert találtam egy magamhoz hasonló lúzert. Nem voltunk sose szerelmesek egymásba, csak vagyunk egymás mellett.
Született egy gyerekünk, aki egy kis nyomi (tudom, hogy egy anyának nem lehet így beszélni a gyerekéről, de ez az igazság). Vele se barátkoznak az oviban, sokszor gúnyolódnak rajta. Szerencsétlen olyan kis nyomi, mint az anyja meg az apja (mi sem tudtuk magunkat megvédeni soha). Ráadásul mindenben le van maradva a többiekhez képest. Fejlesztőre jár, de semmi hatása. Valószínűleg gyenge képességűeknek való iskolába fog járni.
Felig meddig enis igy voltam,csak az en szuleim nem voltak szerencsetlen szuzek, csak anya terhes lett es megtartottak (aminek nagyon orulok!)
Igazabol nem nagyon terveztek semmit csak ugy eltunk, nyomi voltam kicsinek, aztan elkezdtem valtozni, megszepultem (14 evesen elkezdtem sminkelni stb) 16 evesen volt kapcsolatom, most varom a fiam, enszerintem o nem lesz kicsinek se nyomi.
Nem tudom, néha olyan érzés, mintha a mi családunkon is ülne egy átok. A női felmenőim egytől-egyig csak szívtak a szerelem miatt, de azon kívül is nagyon sok hasonló nehézséget éltek át. A szociális élete (szinte) mindegyik teljesen(!) vérszerinti rokonomnak szörnyű volt, férfinak, nőnek egyaránt.
Anyámék most azt hadoválják, hogy én "megszakítottam" az átkot, mert fiúnak születtem. Aha.
Csak éppen én már senkinek sem fogok kelleni. Érzem. A süsü apám is óriási mázlival találta meg anyámat, a hülyéje később el is hagyta.
Nagyapáim, dédapáim meg mind jóképű, erős, életrevaló férfiak voltak, hát, nem ütöttem rájuk... XD
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!