A szerencsétlenség, a rossz élet öröklődhet szülőről gyerekre?
Az én anyámba soha senki nem volt szerelmes, 30 évesen vesztette el a szüzességét, apámmal. Ők csak azért jöttek össze, hogy ne legyenek egyedül.
Mióta megszülettem, nem találom a helyem sehol. Mindenhol kilógok a sorból. Oviban sose barátkoztak velem, iskolában nagyon sokszor kiközösítettek, nem volt soha párom, mindig egyedül voltam. 25 éves koromban vesztettem el a szüzességemet, csak azért, mert találtam egy magamhoz hasonló lúzert. Nem voltunk sose szerelmesek egymásba, csak vagyunk egymás mellett.
Született egy gyerekünk, aki egy kis nyomi (tudom, hogy egy anyának nem lehet így beszélni a gyerekéről, de ez az igazság). Vele se barátkoznak az oviban, sokszor gúnyolódnak rajta. Szerencsétlen olyan kis nyomi, mint az anyja meg az apja (mi sem tudtuk magunkat megvédeni soha). Ráadásul mindenben le van maradva a többiekhez képest. Fejlesztőre jár, de semmi hatása. Valószínűleg gyenge képességűeknek való iskolába fog járni.
Szóval a kérdező vagy, másik regisztrációval. :D Akkor csak jól sejtettem, hogy kamu a cucc.
Az pedig ugyan miért baj, ha valaki nem társadalmi nyomásra, hanem akkor veszti el, mikor épp megtalálta hozzá a megfelelő partnert? :D
Ej, de gáz ennyire hamar lebukni...
Én nem értek egyet a kérdezővel, több esetben sántít az elmélete, rossz az egész gondolkodásmódja, de ez azért már szánalmas, amit sokan belemagyaráznak ebbe. Nem akkor vesztette el az anyja, amikor megtalálta a megfelelő partnert, hanem akkor, amikor volt rá lehetősége.
Nem mellesleg aki ennyi ideig nem találja a megfelelő partnert, akkor nem a többi a baj, hanem az anyjával meg a kérdezővel.
Az meg, hogy társadalmi nyomásra elveszteni... nehogy már társadalmi nyomás legyen az, hogy valaki szexel! Egy 16 éves lánynak, egy 26 éves nőnek van szexuális igénye, ha nincs, akkor aszexuális.
Itt egy ember magyaráz ebbe bele bármit is, az pedig te vagy, és ha valami, akkor ez a hiszti volt szánalmas, amit itt levágtál egy csomó, összefüggéstelen kommenttel. Az olyan nagy szavakat pedig, mint aszexuális hagyd meg a szakembereknek és a kicsit okosabbaknak, mert te nem vagy az, ez már látszik. Meg úgy az egész szex, szerelem témát...
Mindenki máskor találja meg az igazit, van, aki sose. Nem az a társadalmi nyomás, hanem az, hogy az olyan sudribunkó mint te, aki nem ért semmihez az jön, és kijelenti, mikor KELL elveszteni, meg akkor mit élt az az ember 30 évig, ha nem szexelt. Talán tanult, olvasott, művelődött, utazgatott, tudod, sok minden egyéb dolog van a világon a szexen kívül. És az, hogy valaki nem fekszik össze minden jöttmenttel nem azt jelenti, hogy nincs igénye, sőt...
Szerintem kár a gőzért, a 11-es kommenttel felvállaltad, hogy a kérdező vagy, aki magára vette azokat a kommenteket, amiket ha nem a kérdező lennél, eszedbe se jutott volna magadra venni, hiszen neki íródtak. Ennél jobban ne égesd magad tovább szerintem... Viseld jobban a másik ember véleményét és azt, hogy lebuktál.
A 14-es brutálisan alpári, minimális szintet is nélkülöző komment után pedig ne csodálkozz a jöttmentezésen, bár szerintem az is csak kitaláció, és anyád rögvest eltiltana a netezéstől, ha látná, milyen hülyeségeket írsz róla. Nem, nem szélsőség 30 évesen elveszteni, képzeld, és nem baj. Max. neked, mert valamiért számodra ennyire fáj az, amit más ember csinál a saját testével. Képzeld, ha nem vágyik rá nem fogja magát senki csak azért partiba vágni kényszerből, hogy neked megfeleljen, nem vagy te az etalon. Szerintem neked nincs magánéleted, ezért turkálsz máséban két fiókról is, és ezért robbansz fel azon, hogy vannak emberek, akik tudnak úgy élni, hogy nem érzik a kényszert arra nézve, hogy mások élete felett okoskodjanak kéretlenül. Inkább olvass és művelődj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!