Nem tudok szoptatni, egy rakás szerencsétlenségnek érzem magam! Mit tegyek?
Ne stresszelj, 2 napig nekem sem indult be. Most 10 és fél hónapos a nagylány, még mindig cicizik.
Azzal, hogy idegeskedsz, még rosszat is teszel, a te lelkiállapotod kihat a Babára is! Ha te nyugtalan vagy, Ő is az lesz!!!
Elsőként nyugodj meg!!! Ha nagyon rástresszelsz, annál később esik meg a tejbelövellés. Lesz tejed, ha még nincs is, csak az első pár napban ilyen. A legfontosabb, hogy tudatosítsd magadban, hogy meg tudod szoptatni a babádat! Lelkiekben is rá kell készülni, és nem idegeskedni!
Sok boldogságot és egészséget kívánok neked és a picinek!
Nyugodj meg,5ik nap lövellt be a tejem,az én fejemben is megfordult,hogy mi lesz most.3 éve szoptatok,akkor nem hittem volna.
Hívd fel a férjed,beszélj vele,attól megnyugszol.Első gyereknél én is folyton sírtam,hogy nincs velem a férjem.
Nekem 4 nap után idult be. Tápit is kapott, azóta csak anyatej már 5 hónapja. :)
Nyugi, és próbálgasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!