Nem tudok szoptatni, egy rakás szerencsétlenségnek érzem magam! Mit tegyek?
Hú, amúgy ő is egy órahosszáig szopizik, ma még tovább is. De utána ma is 100 ml tápit evett!
Fejni nem szoktam, mert szopi után már nincs mit :(
Szia kedves sorstársam!
Megmutattam a védőnőnek a füzetet, amiben vezetem mikor mennyit szopizik és alszik a picikém.
Azt mondta, ne hagyjam másfél óráig cicizni, mert csak sebes lesz a mellem. (Ezen már túl vagyunk, mivel azt gondoltam, jó ha minél többet ingerli a mellett. De nem lett több tejem, csak egyre löttyettebb.)
Azt tanácsolta, most változtassunk, mert amit ki tud szívni a mellből, arra elég a maximum félóra. Tehát eddig engedjem cicizni maximum, majd kínáljam meg tápival, ha kér.
Éjszakára mindenképp pihentessem a mellem, mert éjszaka jobban termelődik a tej.Nappal tehát szopi + pótlás, ha szükséges. Éjszaka pedig csak tápi.
Nos, kipróbáltam. És nálam ez bejött!!!
Reggelre tényleg megtelt a mellem, úgy hogy folyt belőle!!:)))
Szóval éjszaka tápi, nappal max. félóra cici + ha szükséges, pótlás! :)))
Próbáld ki! Remélem bejön neked is! Hátha beindul a tejcsi és lassan már pótlás sem kell majd. De ha igen, az sem baj, de az a lényeg, anyatejet is kap!:) Ugye?
Az alvással kapcsolatban pedig: Én a kórházban keltegettem 3 óránként, hogy meglegyen a súlya, meg ne sárguljon be.
Nem is volt probléma, hazaengedtek. Itthon már úgy csinálom, hogy nem keltem fel, majd felkel, ha éhes. Azt mondta a doki is, védőnő is, ha olyan jól alszik, akkor jól van lakva, minden oké, ezen ne aggódjak. Nekik még sokat kell aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!