Igaz az hogy fehér és piros virágot nem illik egy csokorba kötve ajándékba vinni a frissen szült anyukának a kórházba mert szerencsétlenséget hoz?
Figyelt kérdés
Megjegyzem hogy nem vagyok babonás. Olvastam egy dán írónő könyvét, amiben a fent leírt sor szerepel. Ez csak Dániában lenne babona, vagy ez egyszerű kitaláció?
Ne oltsatok le, csak egyszerűen ezt nem tudom kiverni a fejemből hogy a piros - fehér kombináció szerencsétlenséget hoz.
2012. máj. 6. 07:39
1/8 anonim válasza:
Kezdjük onnan, hogy a kórházakba (főleg csecsemők közé!) nem engednek be virágot ..
Egyébként baromság az egész.
2/8 anonim válasza:
friss virágot nem szabad vinni a kórházba de még otthonra sem, a pollenek miatt.
3/8 anonim válasza:
Virágot csecsemőosztályra nem szabad vinni, ahogy az első is mondta. De még ha be is engednének (mert el tudom képzelni hogy van olyan ahol nem foglalkoznak vele), virágot ne vigyél pici baba mellé.
4/8 anonim válasza:
Virágot képeslapra rajzolva vigyél az anyukának! ;)
A piros-fehér kombináció talán nem tetszik egy dánnak, de magyar embernek más kéne, hogy eszébe jusson róla.
5/8 anonim válasza:
Ez teljesen felesleges gondolat. Olyan a színe, amilyennek akarod! :) Ha ilyen, akkor ilyen! AMúgy tényleg nem vihetsz be virágot! :)
6/8 anonim válasza:
4 válaszoló: a dán zászló konkrétan piros-fehér...
8/8 anonim válasza:
Ok meg biztos a fekete macskan amuldoznak. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!