Kisfiút milyen ruhában illik keresztelni? 8-9 hónapos. Fekete nadrág, fehér ing jó, vagy a nadrágnak is fehérnek kell lenni?
szia! Mi bajban voltunk, mert nálunk a család elég hagyományőrző, megszóltak volna, ha nem tiszta fehérben van. Végül ebben lesz most vasárnap megkeresztelve.
kisfiamnak most volt a keresztelője.8 hós.először én is egy kis öltönyt akartam neki,de aztán lebeszéltek(meg nem is én fizettem hanem a keresztszülők,így nem volt beleszólásom).kapott egy fehér ujjatlan rugit amihez van egy kardigán,egy sapi és tutyi a lábára(5000 Ft volt összesen).az egész fehér és az elejére egy macika van hímezve.nagyon édes volt benne.szerintem olyant vegyetek amit tudsz még hasznosítani majd neki.de ha mindenképp öltönyt akarsz,szerintem jó a fekete naci is neki.a lényeg az hogy ne úgy nézzen ki akkor mint egy kis bohóc szerintem(vagyis ne tarka ruhát adj rá akkor).
/S/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!