Miért érzem magam egy rakás szerencsétlenségnek? 13L
Mondják az emberek, hogy csini vagy, meg minden, de ebből magamon nem sokat érzékelek... Meg régebben csupa kitűnő tanuló voltam, most meg 4es. Kijöttek a pattanásaim, a melleim túl nagyok az alkatomhoz és az összes barátnőmnek van valakije, csak én tengődöm egyedül:'(
13L
Óóó, szegénykém. Úgy hívják, hogy prepubertás. Ez egy darabig eltart, aztán jobb lesz.
A 4. nem rossz eredmény. A pattanások elmúlnak. A melleidnek örülni fogsz, és lesz idő, amikor a fiúkat hessenteni kell. :)
Nem lesz soká ez az idő.
Ccc, sosem értettem ezt az önsajnáltatást, meg az efféle kamaszkori nyavalyákat...
14f
Hidd el hogy egyáltalán nem vagy egyedül. Amin most átmész teljesen természetes. Kamaszodsz és ez sokszor kellemetlen dolgokkal jár. De ha jól kezeled és nem roskadsz magadba hamar túl leszel rajta. Nézd a dolgokat a jó oldaláról.
A négyes az jó nem kell szégyenkezned miatta. De bízz benne hogy javíthatsz ha akarsz. A pattanások elmúlnak gondolj arra hogy ez természetes és csak átmeneti. Fogad el magad tanulj és légy a barátnőiddel. A világ még annyi szépet tartogat csak észre kell venni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!