Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért érzem magam egy rakás...

Miért érzem magam egy rakás szerencsétlenségnek? 13L

Figyelt kérdés

Mondják az emberek, hogy csini vagy, meg minden, de ebből magamon nem sokat érzékelek... Meg régebben csupa kitűnő tanuló voltam, most meg 4es. Kijöttek a pattanásaim, a melleim túl nagyok az alkatomhoz és az összes barátnőmnek van valakije, csak én tengődöm egyedül:'(

13L

2011. febr. 24. 18:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Óóó, szegénykém. Úgy hívják, hogy prepubertás. Ez egy darabig eltart, aztán jobb lesz.

A 4. nem rossz eredmény. A pattanások elmúlnak. A melleidnek örülni fogsz, és lesz idő, amikor a fiúkat hessenteni kell. :)

Nem lesz soká ez az idő.

2011. febr. 24. 18:07
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
ez csak azt jelenti hogy egy teljesen átlagos 13 éves lány vagy. nyugi, majd kinövöd.
2011. febr. 24. 18:08
 3/13 anonim válasza:
100%
Kamaszkor... Ennyi idosen mindenkinek van valamilyen baja magával (alaptalanul). Majd elmúlik.
2011. febr. 24. 18:08
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne arra törekedj, hogy tökéletes legyél, hanem fogadd el magad olyannak, amilyen vagy! Hidd biztos sok minden van benned, amit lehet szeretni! :) A 4-es az nagyon is jó jegy!
2011. febr. 24. 18:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
* Hidd el. Előző voltam.
2011. febr. 24. 18:16
 6/13 A kérdező kommentje:
de olyan egyedül vagyok...
2011. febr. 24. 18:23
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy! Nézd csak hányan állunk melletted! hanyatt-homlok igyekezünk Neked válaszolni.
2011. febr. 24. 18:25
 8/13 anonim ***** válasza:
71%

Ccc, sosem értettem ezt az önsajnáltatást, meg az efféle kamaszkori nyavalyákat...

14f

2011. febr. 24. 19:05
 9/13 A kérdező kommentje:
pletykálnak rólam, amit nem könnyű lemosni és nem szeretek úgy végigmenni a suli folyosóján, hogy úúú, néézd máá'..:(
2011. febr. 25. 06:51
 10/13 anonim ***** válasza:

Hidd el hogy egyáltalán nem vagy egyedül. Amin most átmész teljesen természetes. Kamaszodsz és ez sokszor kellemetlen dolgokkal jár. De ha jól kezeled és nem roskadsz magadba hamar túl leszel rajta. Nézd a dolgokat a jó oldaláról.

A négyes az jó nem kell szégyenkezned miatta. De bízz benne hogy javíthatsz ha akarsz. A pattanások elmúlnak gondolj arra hogy ez természetes és csak átmeneti. Fogad el magad tanulj és légy a barátnőiddel. A világ még annyi szépet tartogat csak észre kell venni őket.

2011. febr. 25. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!