Miért érzem gáznak, ha anyummal sétálok, amikor magam is tudom, hogy egyáltalán nem az?
Nem tudom, mi ütött belém, egyáltalán nem értem magam. Talán azért érzem kicsit kellemetlenül magam, amikor anyummal sltálok, mert akiket látok a városban, kamaszokat, mind szülők nélkül vannak. Ez a kamaszodáshoz tartozik?
12/L
Nem tudom. Én sosem szégyelltem anyukámmal sétálni, kamaszkoromban sem. Sőt, imádtam, hogy mindig jött velünk osztálykirándulásokra is, (más szülő nem jött, csak ő).
Szégyelled valamiért az anyukádat? :(
Engem sem zavart soha anyukám, soha nem éreztem kellemetlennek, ha velem volt egy-egy séta, bevásárlás alkalmával, vagy bármikor.
Kamaszodáshoz hozzátartozhat, hogy "szülőmentességre" vágysz, de az nem ugyanaz, minthogy szégyelled őt.
Nem szégyellem őt, hanem pont hogy az a laza fajta, még emlékszik a kamaszkorára, ezért sosem akarna beégetni. Talán azt szégyellem, hogy szegénynek van valami baj a pajzsmirigyével, ezért miután megszületett a húgom - már több, mint egy év -, még mindig nem ment le a hasa, ami miatt ilyen fura ruhákban járkál.
Ehh, nem akarok senkire se hasonlítani. Csak kicsit fura érzés, hogy körülöttem mindenki szülő nélkül mászkál, én pedig sétálok anyummal. De etőtl függetlenül szeretem őt, ezért akarok változtatni azon, hogy cikinek érzem. Nem akarok senkit se megbántani, se bunkó lenni, de azzal nem segítetek, hogy leírjátok, hogy bármikro szívesen vagytok nagyközösségben anyutokkal, mert ettől csak mégnagyobb bunkónak érzem magam.
Jaj, tojd már le mit mondanak. Anyu nélkül én például el sem mennék vásárolni, még idősebb is vagyok.
Ne szégyelld, és nem izgulj, nem fognak "dedósnak" tartani, csak mert anyukáddal vagy.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!