32 hetes kismama vagyok, ha többet sétálok minden lépésnél fáj az alhasam a jobb oldalon?
Szia!
Ismerős a dolog, nekem mindkét terhességemet végig kísérte, de nem csak az alhasam szúrt, fájt, hanem az combtőben is. Doki azt mondta, hogy a súly állva, vagy sétálva egy ponton nyom valami ideget, azért érzem a zsibbadást, szúrást.
Nálam is úgy volt, hogy ha lepihentem elmúlt.
Azért volt szörnyű ez a dolog, mert 10-15 percnél többet nem tudtam sétálni, vagy állni egy helyben mert akkor már iszonyú szúrás és zsibbadás gyötört ezeken a helyeken.
Második babámnál hordtam végig pocaktartó övet, na ez segített az utolsó hetekig!! Csak ezzel tudtam sétálni, mert tartotta a súly nagy részét. Csak már az utolsó hetekben nem használ, már túl nagy a pocakom. Vasárnapra vagyok kiírva, 2-3 hete érzem, hogy már nem használ az öv.
Lehet már neked is késő megvenni...
Kitartást és szép szülést kívánok.
Nekem is ugyan ez van én ha felállok majd ki szakad a medencém már 3 napja,és én is csak kb negyed órát birok járkálni és ez mellé néha görcsöl a pocim mint mensikor.
Én a 33.ik hétben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!