Miért érzem gáznak, ha anyummal sétálok, amikor magam is tudom, hogy egyáltalán nem az?
Nem tudom, mi ütött belém, egyáltalán nem értem magam. Talán azért érzem kicsit kellemetlenül magam, amikor anyummal sltálok, mert akiket látok a városban, kamaszokat, mind szülők nélkül vannak. Ez a kamaszodáshoz tartozik?
12/L
Válaszolnék a kérdésedre, denem tudom máshogy megfogalmazni, mint bunkón. Tudniillk azt is kérdeztem, hogy hogyan tudnék változtatni. Nem azt, hogy "na ki tud jobban ráébreszteni arra, hogy mekkora egy szemét dög vagyok?". Aki szerint pedig tehetek róla, annak akkor újra: ha nem szeretsz egy ételt, tehetsz róla? NEM. Aki csak csesztetni tud, az miért nem tartja meg a véleményét magának?
Elnézést mindenkitől, de ez már kikívánkozott.
Ki csesztetett téged??SENKI!:)
Most mi mit tudunk tenni ennek?? Őszintén mit is vársz,hogy most mit írjunk.. majd elfog múlni ez az érzés.
> még mindig nem ment le a hasa, ami miatt ilyen fura
> ruhákban járkál.
Veled is meg fog történni ugyanez abban a korban, ha nem rögtön az első szülés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!