Anyám rájött, hogy menstruálok. Adott betétet meg minden, de olyan ciki, most már olyan furán néz rám meg :SS nem szerettem volna, hogy megtudja. Miért érzem, hogy olyan furi velem?
Milyen kapcsolatod lehet már anyuddal,apuddal?! Ha ezt ami tényleg a világ egyik legtermészetesebb dolga szégyenled az anyukád elől?!
Ne tedd.Nem kell nap,mint nap beszélni róla,de ez nem szégyen. Inkább légy boldog,nekem például most unokatesóm is jár mindenfelé,mert 19 éves én még nincs menszesze,hidd el ő sok mindent megtenne,hogy ne legyen ebben a helyzetben!
Te érzed futának a dolgot, és lehet hogy ezért is érzed hogy furán néz rád, pedig nem is. Kérdezz rá, miért néz így, vagy mit godnol.
Mindenki tudja, hogy előbb-utóbb minden lánynál eljön ez az idő, nincs mit szégyellni rajta, vagy takargatni, vagy furin érezni magad. Pár év és fel se tűnik és nevetni fogsz az egészen. Természetes dolog, vedd is annak. Ha meg nem is fáj, akkor szuper. Nekem se volt gondom vele hála Isten soha nem fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!