Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha menstruálok és benntvan a...

Ha menstruálok és benntvan a tisztasági betét az nem látszik picit se a nacimnn hogy kidudorodik? Se szabadidőn se farmeron sesemmi?

Figyelt kérdés
Kommenteket!
2010. máj. 8. 23:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát nadrágon kvára nem látszik át. De ha zavar, hordj tampont.
2010. máj. 8. 23:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. máj. 8. 23:14
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

Nem,annyi hogy azért világos nyári vékony gatyákat ne hordj,mert azoknál még a bugyi vonal is látszik.Én is mindig betétet hordok,pedig már 28 éves vagyok,nekem az a kényelmes.Semmi nem dudorodik ki,ha csak nem vékony anyagú,mert van olyan naci csajoknál is ami kihangúlyozza a nemiszerveket,nekem is volt ilyen,nem is vettem fel egyszer se,mert tökre látszott.

De a válaszom nem és nyugodtan tükörnél is le tudod ellenőrizni.

2010. máj. 9. 09:29
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Pl farmeron abszolút nem látszik át. A világos nadrágokat én betéttel amúgy is kerültem, sosem éreztem magamat annyira biztonságban. Amúgy érdemes olyan bugyit is felvenni, ami kicsit jobb minőségű, így ha az nem adja ki a formáját, akkor a nadrág sem fogja.
2010. máj. 9. 11:47
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi
2010. máj. 10. 13:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Tampon!
2010. máj. 11. 02:05
 7/8 anonim ***** válasza:

menstruációkor nem szoktam az emberek tisztasági betétet használni, csak egézszégügyit. de sztem ezt csak elirtad. de am ha nagyon zavar akkor használj nyugodtan tampont, nagyon kényelmes, ne félj tőle

szép napot

sziasztok :)

2010. máj. 20. 19:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi,igen elírtam,bocsi!
2010. máj. 21. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!