2 hónapos babát lehet újszülött szűkítő betét nélkül hordozni csatos hordozóban?
Nekünk Beco csatosunk van, és kb én is 2 hónapos kora óta használom, de már az elején sem raktuk bele a szűkítőt, mert nem fért azzal bele. Viszont nekünk nem is kellett, mert elég nagy volt a babám terpesze. De mondta a boltban az eladó lány, h azért van a szűkítő, mert az ilyen kicsi babáknak még nincs ekkora terpeszük.
Szerintem az én babámnak azért volt nagy terpesze, mert már egy hetes kora óta hordoztam rugalmas kendőben.
Szóval szerintem rakd bele, és figyeld, h kényelmes e neki, vagy eleinte csak kicsi időre rakd bele, majd növeld az adagot, h lazuljon a csípője.
Jó hordozást :)
Szerintem használhatod anélkül!
Az a lényeg, hogy a feje meg legyen támasztva, de az oké, ahogy írod.
Hú, hát ezt így nem tudom neked látatlanba megmondani, hogy menyi ideig rakd bele a babádat. De mekkora a terpesze? Ha beleteszed úgy látod kényelmetlen neki?
Én úgy csinálnám, hogy elején 10-15 perc, akár napi 2x is, majd egyre tovább. Először csak otthon rakd bele, majd menjetek le a boltba, így fokozatosan, de ha azt látod, h egyből kényelmes neki, akkor hajrá, csapj bele és indulj vele hosszabb időre is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!