Milyen cumisüveg a jó újszülött kortól? A Chicco-ról mi a vélemény?
nekünk Avent van - 2. gyereket szolgálja 3 db van gyakran főztem ki sose kopott egy kicsit se a felirat- amúgy nem zavart volna ha lekopik.
mam ultivent cumival használjuk
én a mam ultivent üveget ajánlom. nagyonjó.! a cumija világbajnok!!
ha anyatejes lesz a baba akkor egyáltalán nem kell venni cumisüveget !
igen mindenképp újonnan.
ha anyatejes akkor nem fogja elfogadni a cumisüveget vagy elég kicsi az esély rá.
nem érdemes lefejni mert ha nem eszi meg dobhatod ki
ha a ciciben hagyod a tejet nem fejed le de megeteted a babát indulás elött nem lesz éhes. és a legtöbb helyen lehet szoptatni.
Akkor a cumisüveg csak a 6 hónapos kortól kell, ha már mást is eszik-iszik?...Mit csináljak, ha majd 4-5 hónapos korában a nagyszülőknél lesz a gyerkőc éjszakára? Akkor csak a cumisüveg van, nem? Vagy fagyasztottan elvisszük, felolvad és ihatja?
köszi a válaszokat
1. ha anyatejes akkor nem kell cumis üveg
minek kellene? mire?
ha esetleg be kell adni neki valamit akkor elég egy kiskanál
na jó ha esetleg úgy alakul h más eteti meg akkor kellhet
de akkor sem érdemes vagyonokat áldozni rá
2. a márka csak az anyának fontos a babának az h tudjon enni belőle ezért nem az üveg hanem a cumi része ami fontos amit a szájába vesz azt h milyen színű és h kopott e neki teljesen mindegy
ami fontos még h majd később ha megtudja fogni ne essen ki a kezéből
pl a tommee rettenetesen vastag át sem éri a kezük rendesen
jó ha lehet később fogót tenni rá pl az avent-re lehet kapni
inkább a praktikum a fontos nem az h mi van ráírva
"Mit csináljak, ha majd 4-5 hónapos korában a nagyszülőknél lesz a gyerkőc éjszakára?"
ez most komoly???? melyikötök akarja ezt??
szépen hangzik de nem fog menni nem akarlak elkeseríteni .
szép ábránd csupán.
mint írtam akkor kell ha más eseti meg és nem te
ha éhes lesz útközben a baba keress egy helyett és etesd meg
6 hónapos korig kibírtad cumis üveg nélkül akkor utána meg pláne nem kell simán meg lehet tanítani neki a csőrös poharat és a kanalazást :-)
11:35nek: Kb akkora lesz a gyerkőc, mikor egymás utáni 2 szombaton esküvőre "kell" mennünk, közeli barátok, de a gyerkőcöt nem tennénk ki a hercehurcának....
11:36: igen, az igaz, erre nem (erre sem:)) gondoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!