Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen cumisüveg a jó újszülöt...

Milyen cumisüveg a jó újszülött kortól? A Chicco-ról mi a vélemény?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a többségnek avent és tommee tippee márkájú van, azt ajánljátok? Az aventről azt hallottam, hogy hamar lekopik a felirata. A chicconak a legjobb (szülésznő ismerős szerint) a cumizó része...Ha anyatejes lesz a baba 1-2 db elég, ugye? Szerintetek is csak újan érdemes ezeket venni, ugye?
2011. okt. 24. 11:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi is nuk-osat használtunk (a cumisüveg és a cucli is az volt), mert a kórházban azt ajánlották (koraszülöttek voltak a babák, azért kellett a cumisüveg). Ellenben tényleg igaza lehet az egyik előttem válaszolónak, mert 2 hónap után megtanultak szopizni a fiúk és azóta nem fogadják el a cumisüveget. Persze lehet, hogy csak az enyémek ilyen finnyásak.
2011. okt. 24. 12:35
 12/14 krisztivan ***** válasza:
71%
Nekünk tommee tippee-nk volt.Kisfiamnak fele cici fele tápszer volt a menü.Nem okozott cumizavart(lehet egyébként sem lett volna)6 hósan(hozzátáplálástól)nem fogadta el többet a cumisüveget és a tápszert sem.Jött a csőrös pohár.Szomjas volt 1 hét játék után rájött hogyan kell használni.Csak újat vegyél és ha akarod is használni(mert muszáj)akkor lehet előtte hozzá kell szoktatni a babádat.Ezzel viszont lehet veszélybe sodrod a szoptatást.Ez csak Lehet nem biztos,de mint lehetőséget vedd számításba.
2011. okt. 24. 13:07
 13/14 anonim ***** válasza:
nekem avent volt nagyon megvoltam vele elégedve nagyon jó márka és az üvege is strapabíró
2011. nov. 9. 11:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia!Én Chicco-t vettem,de mivel anyatejes nem is használtuk.Egyszer v. kétszer evett belőle,egyébként próbáltunk úgy időzíteni hogy meg tudjam szoptatni.Mai eszemmel már nem vennék előre cumisüveget.De jónak tűnik a C. tehát ha kellene,ezt vennék újra.
2011. nov. 24. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!