U. H. mutatná ha szivárog a magzatvízem? 35hetes vagyok, és a tisztasági betétem többnyire nedves. Ha a wc-papirt rányomom, az nedves lesz. (mint a régi betét reklámokban. Remélem értitek). nincs pisi szaga, semmi színe.
Figyelt kérdés
hétfőn kérjek a dokimtól u.h.vizsgálatot?vagy hogy állapítják meg, hogy a magzatvíz szivárog-e?2011. szept. 10. 21:28
1/3 anonim válasza:
Szia.Nekem is ugyanez volt. Párszor a bugyim átlátszó vizes valami volt de azt mondta a doki hogy folyás. Bár nem tudom honnan állapította meg. Azután pont mentem ultrahangra és mondták hogy átlagos magzatvíz mint eddig. Akkor gondolom csak nem az volt. 36 hkm
2/3 anonim válasza:
Ilyenkor már/még normális,hogy bővebb vizes folyásod van,aminek nincs szaga! Mivel Téged megnyugtat,kérhetsz egy uh-t.
Lehet egyes gyógyszertárakban venni olyan (azt hiszem indikátor papír a neve,nem tudom)nem lehet minden gyógyszertárban kapni,ami megmutatja,hogy az a magzatvíz e,vagy nem. Nem tudom mennyibe kerül,nálunk nem lehet kapni.
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!!
Üdv:2gyerkőcös,39hkm
3/3 anonim válasza:
Ilyen indikátort sajnos nem lehet kapni, valamiért elterjedt, hogy igen, de gyógyszertáras ismerőseim akár rendeltek is volna nekem, de nem kapható. Ha bármi gond van, menj orvoshoz. Nekem sajnos a 31. héten teljesen zárt méhszáj mellett kezdett magas burokrepedés miatt szivárogni a magzatvizem úgy, hogy az uh még emelett is átlagos mennyiségű magzatvizet mutatott. Szóval én senkit nem szeretnék ijesztgetni, de annak köszönhetem, hogy a babám ott szuszog az ágyában, hogy nem vártunk, hanem rögtön orvoshoz mentünk. (Egyébként ha köhögésre megindul, tipikusan magzatvíz és nem folyás, de ez nem általános "módszer").
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!